Hallo, ik ben Freek
lid sinds November 2017
your image

Geslacht: man

Leeftijd: 46

Graag zou ik via de eetclub andere kookstijlen willen aanleren . Zelf heb ik in Suriname gewoond dus dat stukje cultuur ook meegenomen naar Nederland. De Surinaamse keuken is heel divers en specialiteiten van mij zijn nasi, bami en pom. Mijn hobbies zijn joggen, zwemmen,reizen en roeien. Ook is het leuk om via deze weg wat nieuwe mensen te leren kennen.
Alles wat we moeten weten over jou?
Ik kook vaak Surinaams en dat wil ik delen.Verder vind ik het ook leuk om Salsa feesten te bezoeken.
Kookniveau
Ik wil nieuwe mensen ontmoeten en samen met de eetclub mijn kookkunsten aanscherpen.
Mijn dieet is...
Halal of Kosher
Ik ben dol op koken met ingrediënten van...
Wereldkeuken
Ik haal inspiratie uit...
Kookboeken
Familierecepten
Mijn vrienden
Mijn reizen
Oproepen

Uitwisselings eetclub

Freek, den haag
2017-11-15

Bekeken: 882

Aangemeld: 0

Gereageerd: 4

Ik woon zelfs wat langer in  Den Haag maar doordat men vaker heel opzichzelf gericht is, is het lastig om nieuwe mensen te leren kennen.

Vandaar deze oproep. Indien deze oproep jou aanspreekt,  stuur dan bericht.

 

https://www.eetclub.nl

Chinese eetclub in Den Haag

Eveline, Den Haag
2020-08-11

Bekeken: 981

Aangemeld: 2

Gereageerd: 4

Ik zou graag een Chinese eetclub willen starten in Den Haag voor de gezelligheid en om mijn eigen kookkunsten aan te scherpen. Heb jij belangstelling voor authentiek Chinees eten en vind je het (evt.) ook leuk om soms buiten Den Haag Chinese restaurants te bezoeken, laat het me weten!

Gezelligheid in Den Haag

Marije, Den Haag
2018-03-14

Bekeken: 829

Aangemeld: 5

Gereageerd: 6

Hallo!  

Ik (Marije, 32) ben nog op zoek naar een paar vrouwen die willen deelnemen aan een gemengd eetclubje in Den Haag! Er hebben zich al een paar heren aangemeld. Lijkt het je leuk om zo nu en dan eens gezamelijk te eten (thuis of uit), een drankje te drinken, of eventueel een andere leuke activiteit te ondernemen? Laat het me weten! 

Groeten Marije

Berkelse Kookclub

Anita, Berkel en Rodenrijs
2018-02-04

Bekeken: 1094

Aangemeld: 3

Gereageerd: 0

Hallo,

Zoals ik in mijn profiel heb beschreven, wil ik graag mijn kookkwaliteiten verbeteren en mijn maaltijden naar een hoger plan brengen. Ik vind het natuurlijk ook leuk om met anderen te koken en samen te eten. Lekkere vis, Franse keuken, Italiaanse keuken, eigenlijk alle keukens, goede wijn en leuk gezelschap. 

Wie vindt dit ook leuk en wil samen een kookclub beginnen in de omgeving van Lansingerland?

Ik heb nog geen vastomrande plannen, maar het lijkt mij heel erg leuk om met een groep van vijf of zes mensen regelmatig te koken en te eten. 

Wie doet ermee?

 

Met bourgondische groet,

Anita

 

Eetclub omgeving Haarlem - Heemstede - Hoofddorp zoekt nog leden

Johan,
2022-04-02

Bekeken: 2717

Aangemeld: 8

Gereageerd: 4

Onze eetclub bestaat nu een paar jaar en heeft nu 4 leden: 2 dames en 2 heren. We streven naar een 6-tal en zoeken nog mensen!

De leden zijn nu zo tussen de 51 en 58 jaar uit de driehoek Haarlem, Bennebroek en Hoofddorp.

We komen ongeveer één keer per 5-6 weken bij elkaar thuis meestal op zaterdag of zondag. We kletsen over allerlei onderwerpen, en minder serieuze dingen onder het genot van een hapje en drankje. We nemen allen wat mee of gastvrouw/man verzorgt het menu en de rest schuift aan. Zelf geen plek voor 6 mensen? Geen probleem we regelen wel wat.

Het gaat ons dus niet om het beoordelen van wijn en spijs, maar om de samenkomst van verschillende mensen die er een gezellige avond van maken.  

Dus, hou je van een gezellige groep mensen uit de omgeving van Haarlem en wil je meedoen aan een laagdrempelige kook- en eetclub.

Johan