Hallo, ik ben Pim
lid sinds November 2017
your image

Woonplaats: Arnhem

Geslacht: man

Leeftijd: 35

Ik ben een grote liefhebber van lekker en goed eten. Daarnaast houd ik er van om zelf ook - op enig niveau - te koken en nieuwe gerechten te bereiden in de keuken. Van uiteten in goede restaurants kan ik ook genieten. Sindskort verdiep ik me in wijn en vind wijn-spijs combinatie een leuke uitdaging. Het zou zeer leuk en gezellige zijn deze hobby\'s en interesses met anderen te kunnen delen.
Alles wat we moeten weten over jou?
Ik vind alles lekker en vind het leuk nieuwe, bijzondere gerechten uit te proberen. Daarnaast heb ik een grote belangstelling voor wijn en ben me hier sindskort ook in aan het verdiepen. Mocht je zelf ook grote belangstelling en interesse in wijn hebben, dan hoor ik dat ook graag. Een wijnclub oprichten lijkt me ook een tof idee!
Kookniveau
Ik wil nieuwe mensen ontmoeten en samen met de eetclub mijn kookkunsten aanscherpen.
Mijn dieet is...
Ik eet alles
Ik ben dol op koken met ingrediënten van...
Wereldkeuken
De Versmarkt
Bijzondere winkels
De nieuwste trend
Ik haal inspiratie uit...
Kookboeken
Familierecepten
Websites en Blogs
Mijn reizen
Oproepen

Wijnclub Arnhem en omgeving (25-35 jr)

Pim, Arnhem
2018-01-08

Bekeken: 287

Aangemeld: 1

Gereageerd: 0

Graag zou ik een wijnclub willen oprichten, heb je interesse? Reageer dan!

Ik heb al enige tijd grote belangstelling voor wijn en ben me hier sindskort ook in aan het verdiepen. Recent heb ik SDEN-niveau 2 afgerond en begin binnenkort aan SDEN-niveau 3. Het lijkt me leuk om met gelijkgestemden en met een zelfde belangstelling voor wijn een wijnclub op te richten, waarbij we eens in de zoveel tijd samenkomen en bijvoorbeeld aan de hand van een thema wijnen proeven én drinken. Aangevuld met lekkere hapjes, goede gesprekken, gezellige discussies en humor.

Mocht je zelf ook grote belangstelling en interesse in wijn hebben, dan hoor ik dat ook graag.

https://www.eetclub.nl