Hallo, ik ben Willemijn
lid sinds December 2017
your image

Woonplaats: Leiden

Geslacht: vrouw

Leeftijd: 31

Nog niet zo lang wonend in Leiden. Mama van een dochter van 2. Hou van koken en bakken, heb een heerlijke keuken maar te weinig mensen om me heen die het opeten!
Alles wat we moeten weten over jou?
Ik eet zo min mogelijk koolhydraten.
Kookniveau
Ik ben hier om nieuwe mensen te leren kennen en vind het leuk om te koken of samen met de eetclub uit te gaan.
Mijn dieet is...
Ik eet alles
Ik ben dol op koken met ingrediënten van...
De Versmarkt
Ik haal inspiratie uit...
Kookboeken
Familierecepten
Websites en Blogs
Kooktijdschriften
Mijn reizen
Oproepen

Eetclubje opstarten in Leiden

Willemijn, Leiden
2020-08-01

Bekeken: 48

Aangemeld: 0

Gereageerd: 0

Ik zoek leuke mensen uit de omgeving van Leiden om een eetclubje mee te starten. Samen eten, koken, wijntjes drinken, evt. uit eten of drankje doen. Ik hou van eten, bakken, koken, mensen en wijn. Dus de perfecte combi voor een eetclub. ☺️ Ik ben zelf 31 jaar en het lijkt me leuk om met meiden (en evt. mannen) van tussen 25 en 35 regelmatig af te spreken. Ik hoor jullie reacties graag!

https://www.eetclub.nl

Kookclubje beginnen in Leiden

Im

Imane, Leiden
2017-12-01

Bekeken: 797

Aangemeld: 7

Gereageerd: 2

Hoihoi! Mijn naam is Imane, 24 jaar en wonend in Leiden. Het lijkt mij een leuk idee om samen met een klein clubje (ik dacht aan maximaal 6 personen gezien de kleine ruimte waar ik zelf in woon) zo eens in de paar weken bij elkaar te komen om samen te eten, drinken, kletsen en gerechten/inspiratie uit te wisselen. Ik ben zelf geen heuse chefkok, maar ik vind het wel erg leuk om te koken en kan het ook wel redelijk. Verder ben ik Marokkaanse en vanuit deze keuken heb ik ook lekkere gerechtjes die ik kan delen! 

Ik zat te denken aan een leeftijdscategorie van 20-30 jaar. Geslacht is geen probleem maar het lijkt me wel fijn om dat in proportie te houden :)