Hallo, ik ben Ivan
lid sinds December 2017
your image

Woonplaats: Nijmegen

Geslacht: man

Leeftijd: 28

Ik ben Ivan, 22 jaar oud en ik woon en studeer in Nijmegen. Koken is een grote hobby voor mij en ik vin het leuk om dagelijks uitgebreid te koken en nieuwe gerechten uit te proberen. Koken is echter nog veel beter als je er met anderen van kunt genieten! Het lijkt me dan ook leuk om mijn passie voor koken, lekker eten en vooral gezelligheid met anderen te kunnen delen.
Alles wat we moeten weten over jou?
Naast koken vind ik het leuk om te tekenen en probeer ik sinds kort een poging te wagen met schilderen. Ook houd ik van sport (metname schaatsen), ben ik graag buiten om te wandelen of te fietsen en luister ik veel naar muziek.
Kookniveau
Ik ben hier om nieuwe mensen te leren kennen en vind het leuk om te koken of samen met de eetclub uit te gaan.
Mijn dieet is...
Ik eet alles
Ik ben dol op koken met ingrediënten van...
Wereldkeuken
De Versmarkt
Ik haal inspiratie uit...
Websites en Blogs
Sociale Media
TV-programma’s
Oproepen

Gezellig studenten eetclubje in Nijmegen

Iv

Ivan, Nijmegen
2018-01-06

Bekeken: 602

Aangemeld: 2

Gereageerd: 0

Hoi allemaal!

Ik ben 22 jaar oud en woon en studeer sinds vorig jaar in Nijmegen. Ik houd van sporten, films, muziek en natuurlijk koken. Ik ben geen masterchef, maar sta dagelijks met veel plezier in de keuken en vind het leuk om nieuwe gerechten uit te proberen uit verschillende keukens. Koken (en eten) wordt voor mij echter nog veel leuker als je het met anderen kunt delen. Het lijkt me daarom leuk om een eetclubje te starten van mensen tussen de 20 en 25 jaar. Ook als een leuke manier om nieuwe mensen te leren kennen.

Lijkt het je dus wat om met een groepje gelijkgestemden samen te genieten van elkaars eten en gezellig uitgebreid te tafelen dan hoor ik graag van je!

Groetjes Ivan

 

https://www.eetclub.nl