Hallo, ik ben Claudia
lid sinds december 2017
your image

Geslacht: vrouw

Leeftijd: 28

Ik ben net in Zwolle komen wonen vanwege mijn werk. Ik ken hier nog niemand en het lijkt me heel leuk om wat vrouwen te leren kennen. Hoe kan dit nu beter dan via een eetclub? Mijn vriend en ik zijn dol op koken. We hebben allerlei kookboeken in de kast liggen, helaas worden veel recepten niet eens gemaakt. Het lijkt me leuk om heerlijk te koken en tegelijkertijd nieuwe mensen te leren kennen in Zwolle.
Alles wat we moeten weten over jou?
Ik heb nog nooit sushi gegeten, het spreekt me ook niet aan. Maar wie weet ben jij degene die mij overhaalt dat het fantastisch is. Er is alleen 1 ding wat ik echt niet lust en dat zijn bruine/witte bonen en kapucijnbonen, vreselijk!
Kookniveau
Ik ben hier om nieuwe mensen te leren kennen en vind het leuk om te koken of samen met de eetclub uit te gaan.
Mijn dieet is...
Ik eet alles
Ik ben dol op koken met ingredi├źnten van...
Wereldkeuken
De Versmarkt
Bijzondere winkels
De nieuwste trend
Ik haal inspiratie uit...
Kookboeken
Websites en Blogs
Sociale Media
Oproepen

Gezellige eetclub gezocht in omgeving Zwolle!!

Claudia, Zwolle
2017-12-17

Bekeken: 422

Aangemeld: 10

Gereageerd: 0

Ik ben in oktober in Zwolle komen wonen en wat komt er toch veel bij een verhuizing kijken! Nu begint de rust eindelijk een beetje terug te keren (na de feestdagen natuurlijk) en lijkt het me erg leuk om in het nieuwe jaar te starten met een eetclubje met nieuwe mensen die het ook leuk vinden om lekker eten te maken en vooral om het lekkere eten op te eten. 

Ben jij ook enthousiast en lijkt het je leuk om nieuwe mensen te leren kennen en lekker te kken, dan hoor ik graag van jou!

https://www.eetclub.nl