Hallo, ik ben Patti
lid sinds January 2018
your image

Woonplaats: Zwolle

Geslacht: vrouw

Leeftijd: 34

Ik woon sinds een jaar in Zwolle en het lijkt me leuk om via een eetclub nieuwe mensen te leren kennen. Naast koken hou ik van gezelligheid, spelletjes spelen, dansen, fotografie en nieuwe plekken ontdekken :)
Alles wat we moeten weten over jou?
Ik hou van koken en van lekker eten en probeer graag nieuwe recepten uit.
Kookniveau
Ik ben hier om nieuwe mensen te leren kennen en vind het leuk om te koken of samen met de eetclub uit te gaan.
Mijn dieet is...
Ik eet alles
Ik ben dol op koken met ingrediënten van...
Wereldkeuken
De Versmarkt
Bijzondere winkels
Ik haal inspiratie uit...
Kookboeken
Familierecepten
Websites en Blogs
Sociale Media
Kooktijdschriften
Oproepen

Lekker eten en gezelligheid in Zwolle!

Patti, Zwolle
2018-01-23

Bekeken: 807

Aangemeld: 4

Gereageerd: 0

Hallo allemaal!

 

Ik ben Patti, 28 jaar, en na jaren in Groningen gestudeerd en gewerkt te hebben, ben ik vorig jaar met mijn vriend in Zwolle komen wonen. Ik heb inmiddels redelijk mijn draai hier gevonden, maar zou het leuk vinden om nog wat meer mensen in Zwolle te leren kennen. Het lijkt me dan ook een leuk idee om een eetclubje te beginnen. Het gaat mij vooral om de gezelligheid, maar lekker eten is natuurlijk ook belangrijk :) Ook ben ik bijvoorbeeld wel in voor een drankje of een high tea in de stad. 

Laat van je horen als het je wat lijkt!

https://www.eetclub.nl

Mensen leren kennen in Zwolle!

Daniëlle Borger, Zwollw
2018-01-28

Bekeken: 1381

Aangemeld: 7

Gereageerd: 0

Sinds een jaar woon ik in Zwolle en ik wil graag nieuwe mensen leren kennen! En wat is er leuker om dat te doen dmv een eetclub :-). Een combinatie van vegetarisch koken met verse ingrediënten met als toetje een heerlijke witte-walnoot-wortel Tony Chocolonely reep.. Dat is mijn 'ideale' eetclub! Klinkt dat ook iets als wat bij jou past? Wie weet staan we dan binnenkort bij elkaar in de keuken.

 

Hai! Ik ben Daniëlle, 25 jaar en ik woon sinds een jaar in Zwolle. Ik wil graag nieuwe mensen leren kennen.. en wat is er leuker om dat te doen via koken en eten :-) Ik eet vegetarisch, houd van onbewerkt/gezond eten, maar vind het ook heerlijk om ijs of chocola te eten. Lekker relax dus.  

 

Ik houd van koken, yoga, buitenlandsreisjes maken en gewoon van een hoop gezelligheid :-).

Ik hoor graag van je en wie weet tot snel! Groetjes, Daniëlle

 

Gezelligheid in Zwolle

Hilma, Zwolle
2018-01-04

Bekeken: 1026

Aangemeld: 14

Gereageerd: 1

Hey hallo iedereen,

Ik woon sinds een aantal maanden in Zwolle en ik merk dat ik meer behoefte heb aan sociale contacten hier. 

Ik werk fulltime, maar in m'n vrije tijd ga ik graag de hort op of gezellig bij mensen thuis afspreken. Bijvoorbeeld ergens een drankje/hapje doen, maar een goed ((deep)house/techno) feestje kan ik ook erg waarderen :)

Maar ook 'gewoon' even de stad in, kopje koffie drinken of simpelweg gezellig kletsen of een beetje filosoferen is leuk! 

Zijn hier nog leuke meiden/mannen die zich hier in herkennen en in zijn voor het opbouwen van een vaste club om samen regelmatig leuke dingen mee te ondernemen? Denk aan alles wat ik hierboven schreef, dus bijvoorbeeld samen borrelen, koken en heerlijk lang tafelen bij iemand thuis (en het leven bespreken;)), dansen, filmpje pakken, enz.