Hallo, ik ben Floor
lid sinds januari 2018
your image

Woonplaats: Haarlem

Geslacht: vrouw

Leeftijd: 28

Het lijkt me leuk om nieuwe mensen te leren kennen, onder het genot van mijn favoriete hobby: lekker eten en drinken! Ik ben geen echte mug - ik heb Groningse roots, maar heb de stugheid daar gelaten ;) De liefde bracht me naar het westen en inmiddels heb ik hier aardig m\'n draai kunnen vinden! Ik werk met veel plezier als vrijwilliger bij Patronaat en ik kan erg genieten van een wandeling in de duinen.
Alles wat we moeten weten over jou?
Ik eet letterlijk alles wat op m\'n pad komt, het liefst onder het genot van een bijpassende wijn of een verfrissend biertje. Het lijkt me leuk om af en toe voor meerdere mensen te koken, maar ik vind het ook gezellig om uit eten te gaan en nieuwe toko\'s in de stad te ontdekken!
Kookniveau
Ik ben hier om nieuwe mensen te leren kennen en vind het leuk om te koken of samen met de eetclub uit te gaan.
Mijn dieet is...
Ik eet alles
Oproepen

Gezellige eters gezocht! (25-30 jaar, omgeving Haarlem)

Floor, Haarlem
2018-01-22

Bekeken: 258

Aangemeld: 8

Gereageerd: 0

Geachte bourgondiërs! Ik kom graag in contact met mensen die het leuk vinden om te koken, maar die nóg meer genieten van het opeten :) Hoewel ik na 1,5 jaar redelijk m'n draai heb gevonden in Haarlem, lijkt het me leuk om nieuwe mensen te ontmoeten voor een hapje en een drankje. Zowel thuis eten als uit eten zijn opties, één keer in de maand als het lukt? Qua schema’s en levensfase denk ik dat het leuk is om met mensen (mannen/vrouwen) van 25-30 een clubje te vormen. Ik ben zelf 27, heb een fulltime baan en ik werk twee keer per maand als vrijwilliger achter de bar bij Patronaat. Zowel voor als achter de bar ben ik helemaal op m'n plek :) Mocht je je aangesproken voelen door dit oproepje geef dan vooral een gil!

https://www.eetclub.nl

Samen eten en borrelen - M/V

Vienna, Haarlem
2018-01-17

Bekeken: 246

Aangemeld: 3

Gereageerd: 1

Gezelige mensen,

Het lijkt mij heel leuk om meer Haarlemmers te ontmoeten. Samen gezellig eten met natuurlijk lekkere drankjes en daarna evt. de stad in. Serieuze gesprekken zijn welkom, maar slap ouwehoeren heeft de voorkeur ;)

Ik kook voornamelijk vegetarisch en vis, maar sta open voor vlees.

Mannen, vrouwen en koppels zijn welkom, tussen de 25-40 jaar, het leukste is een mix van M/V.

Ik heb nu al zin om jullie te ontmoeten!

Tot snel?

Vienna