Hallo, ik ben Floor
lid sinds January 2018
your image

Woonplaats: Haarlem

Geslacht: vrouw

Leeftijd: 33

Het lijkt me leuk om nieuwe mensen te leren kennen, onder het genot van mijn favoriete hobby: lekker eten en drinken! Ik ben geen echte mug - ik heb Groningse roots, maar heb de stugheid daar gelaten ;) De liefde bracht me naar het westen en inmiddels heb ik hier aardig m\'n draai kunnen vinden! Ik werk met veel plezier als vrijwilliger bij Patronaat en ik kan erg genieten van een wandeling in de duinen.
Alles wat we moeten weten over jou?
Ik eet letterlijk alles wat op m\'n pad komt, het liefst onder het genot van een bijpassende wijn of een verfrissend biertje. Het lijkt me leuk om af en toe voor meerdere mensen te koken, maar ik vind het ook gezellig om uit eten te gaan en nieuwe toko\'s in de stad te ontdekken!
Kookniveau
Ik ben hier om nieuwe mensen te leren kennen en vind het leuk om te koken of samen met de eetclub uit te gaan.
Mijn dieet is...
Ik eet alles
Oproepen

Gezellige eters gezocht! (25-30 jaar, omgeving Haarlem)

Floor, Haarlem
2018-01-22

Bekeken: 813

Aangemeld: 8

Gereageerd: 0

Geachte bourgondiërs! Ik kom graag in contact met mensen die het leuk vinden om te koken, maar die nóg meer genieten van het opeten :) Hoewel ik na 1,5 jaar redelijk m'n draai heb gevonden in Haarlem, lijkt het me leuk om nieuwe mensen te ontmoeten voor een hapje en een drankje. Zowel thuis eten als uit eten zijn opties, één keer in de maand als het lukt? Qua schema’s en levensfase denk ik dat het leuk is om met mensen (mannen/vrouwen) van 25-30 een clubje te vormen. Ik ben zelf 27, heb een fulltime baan en ik werk twee keer per maand als vrijwilliger achter de bar bij Patronaat. Zowel voor als achter de bar ben ik helemaal op m'n plek :) Mocht je je aangesproken voelen door dit oproepje geef dan vooral een gil!

https://www.eetclub.nl

Gezellige eet & drink club Haarlem

Sophie, Haarlem
2019-09-29

Bekeken: 755

Aangemeld: 7

Gereageerd: 4

Hallo!

Ik ben Sophie en 25 jaar en heb zojuist mijn studie afgerond. Samen met mijn vriend woon ik nu drie jaar in hartje Haarlem. Echter wonen mijn vrienden vooral verder weg van Haarlem. Het lijkt me daarom leuk om hier in Haarlem nieuwe mensen te leren kennen door gezellig samen te koken en lekkere drankjes erbij te drinken.

Ik hou van lekker eten en van het ontdekken van nieuwe recepten, maar vind het ook erg gezellig om een hapje buiten de deur te eten. Wat mij betreft hoeft er niet al te veel druk op het koken, maar is het meer een middel om gezellig samen bezig te zijn! 

Vind jij dit ook gezellig? Stuur me dan een berichtje! 

Ik hoor graag van je :)

Vriendelijke groetjes,

Sophie