Hallo, ik ben Astrid
lid sinds januari 2018
your image

Woonplaats: Rotterdam

Geslacht: vrouw

Leeftijd: 29

Hallo! Als eerste, ik ben een groot fan van lekker eten en drinken! Kan enorm genieten van een frietje met maar zeker ook van een sjiek sterren diner. Zelf achter de potten en pannen staan doe ik ook graag. Maar een recept volgen gebeurd niet heel vaak. Ben dan meer van het experimenteren. Ik ben trouwens 29 jaar en woon alweer 3 jaar in Rotterdam. Ik kom uit het Bourgondische Maastricht. Hou enorm van gezelligheid en mensen om me heen. Een leuk eetclubje is daarom een leuke aanvulling ook om weer nieuwe mensen te leren kennen :).
Alles wat we moeten weten over jou?
Ik lust zo goed als alles en eet dus ook zo goed als alles :)
Kookniveau
Ik wil nieuwe mensen ontmoeten en samen met de eetclub mijn kookkunsten aanscherpen.
Mijn dieet is...
Ik eet alles
Ik ben dol op koken met ingrediënten van...
De Versmarkt
Ik haal inspiratie uit...
Websites en Blogs
Sociale Media
Oproepen

Lekker eten en drinken!

Astrid, Rotterdam
2019-03-10

Bekeken: 115

Aangemeld: 1

Gereageerd: 0

Hej allemaal!

Wie heeft er nu geen zin om lekker te eten en drinken in goed gezelschap?? Nou mij kun je er 's nachts voor wakker maken :) Dus ben je ook zo'n levensgenieter en heb je zin om samen te koken, nieuwe gerechten uit te proberen en misschien ook daarbuiten nog wat leuks te ondernemen? Ik hou me aanbevolen!

Groetjes Astrid

Bourgondische gezelligheid aan een tafel!

Astrid, Rotterdam
2018-01-30

Bekeken: 187

Aangemeld: 1

Gereageerd: 0

Wie oh wie wil gezellig bij mij aan tafel schuiven? Mijn woonkamer is klein, maar wel knus. En als het niet past, gaan we een van de vele restaurantjes in Rotterdam proberen!

Wijntje, biertje, hartig, zoet, ik lust het allemaal en maakt het ook graag klaar. Nieuw clubje starten of bij iemand aanschuiven. Nieuwe mensen leren kennen en lekker eten, ja graag! 

Lijkt het je wat, laat het me weten :).

 

 

https://www.eetclub.nl

Eet/kookclub in Rotterdam

Esmee, Rotterdam
2017-09-19

Bekeken: 625

Aangemeld: 7

Gereageerd: 3

Hoi, ik woon alweer 6 jaar in Rotterdam inmiddels en ben vorig jaar verhuisd naar Prinsenland. Ik wil graag nieuwe mensen leren kennen die ook van gezelligheid houden en lekker eten met een wijntje erbij. Ik vind het leuk om bij iemand thuis te koken en nieuwe dingen uit te proberen, maar ook om leuke restaurantjes te bezoeken. Leeftijd maakt niet zoveel uit als het maar gezellig is! Lijkt het je wat stuur even een verzoek. Groetjes Esmee 

Eten, drinken & gezelligheid

Marinka, Rotterdam
2018-02-10

Bekeken: 258

Aangemeld: 8

Gereageerd: 1

Hai! 

Ik ben Marinka, 28 jaar uit R’dam en ik ben op zoek naar een gezellig clubje nieuwe mensen om mee te bakken, koken/samen mee op stap te gaan. Ik ben nog wel een beginneling op kookgebied ;) 

Groetjes Marinka

 

P.S. Aansluiten bij een bestaande eetclub vind ik ook gezellig! 

eetcluppie - ja toch niet dan??

Claire, Rotterdam
2018-01-30

Bekeken: 250

Aangemeld: 7

Gereageerd: 1

Hoi,

Wij zijn Willie en Claire, blijdorp en delfshaven based. Leuke maar vooral gekke vriendinnetjes die het tof vinden om voor nieuwe gekke/gezellige mensen te koken. Liefst doen we echt moeite om wat lekkers te maken met lekkere wijntjes erbij (niet onbelangrijk). 

Dit lijkt op een slechte dating oproep maar we hopen toch dat het werkt ;) 

Groetjes W&C