Hallo, ik ben Anoek
lid sinds February 2018
your image

Woonplaats: Breda

Geslacht: vrouw

Leeftijd: 46

Mijn omgeving houdt niet zo van de ontdekkingstocht rondom eten, houden het het liefst bij het bekende! Wat een gemis voor mij;) Want ik hou daar wel van en vooral sinds een jaar nog meer interesse gekregen voor gezond, bijzonder apart en lekker eten! Hoe dat is gekomen? Ik vertel het je graag ! Ik hou ervan om nieuwe gerechten uit te proberen (zelf maken of uiteten kan allebei!) en natuurlijk staat gezelligheid voorop! Lijkt dit je nou ook wat, wie weet ontmoeten we elkaar dan snel! proost! Groetjes anoek!
Alles wat we moeten weten over jou?
Ik sta open voor alles, enkel blauwschimmel kaas \\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\"proef\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\" ik nooit meer ;)
Kookniveau
Ik ben hier om nieuwe mensen te leren kennen en vind het leuk om te koken of samen met de eetclub uit te gaan.
Mijn dieet is...
Ik eet alles
Ik ben dol op koken met ingrediënten van...
Wereldkeuken
De Versmarkt
Bijzondere winkels
De nieuwste trend
Ik haal inspiratie uit...
Kookboeken
Familierecepten
Websites en Blogs
Sociale Media
TV-programma’s
Mijn vrienden
Oproepen

Get inspired!

Anoek, Breda
2018-02-17

Bekeken: 645

Aangemeld: 3

Gereageerd: 1

Mijn omgeving houdt niet zo erg van de ontdekkingstocht rondom eten, houden het het liefst bij het bekende! Wat een gemis voor mij;) Want ik hou daar wel van en vooral sinds een jaar nog meer interesse gekregen voor gezond, bijzonder apart en lekker eten! Hoe dat is gekomen? Ik vertel het je graag !

Ik hou ervan om nieuwe gerechten uit te proberen (zelf maken of uiteten kan allebei!) en natuurlijk staat gezelligheid voorop! Lijkt dit je nou ook wat, wie weet ontmoeten we elkaar dan snel! Proost! Groetjes anoek! 

https://www.eetclub.nl