Hallo, ik ben Joost
lid sinds February 2018
your image

Woonplaats: Nijmegen

Geslacht: man

Leeftijd: 33

Hoi allemaal! Ik ben Joost, 30 jaar en ik woon en werk in Nijmegen. Naast mijn werk sport ik regelmatig en ik trek graag met vrienden op! Het lijkt me hartstikke leuk om een eetclubje te vinden, nieuwe mensen te ontmoeten, samen te koken en bovenal een leuke en gezellige tijd te hebben met elkaar!
Alles wat we moeten weten over jou?
Makkelijke eter! :-)
Kookniveau
Ik ben hier om nieuwe mensen te leren kennen en vind het leuk om te koken of samen met de eetclub uit te gaan.
Mijn dieet is...
Ik eet alles
Ik haal inspiratie uit...
Mijn vrienden
Oproepen

Bestaande eetclub zoekt versterking!

Joost, Nijmegen
2020-09-25

Bekeken: 715

Aangemeld: 5

Gereageerd: 1

Hoi allemaal! Wij zijn Anna, Annemieke, Candela, Friederike & Joost en samen vormen wij al bijna drie jaar een eetclub. Wij vinden het hartstikke leuk om samen te koken (een aantal van ons eet vegetarisch), maar gaan er ook graag met elkaar op uit: restaurantjes uitproberen, een borrel drinken, pubquizzen en nog veel meer! Binnenkort gaat Annemieke voor langere tijd naar het buitenland en daarnaast lijkt het ons leuk om onze eetclub uit te breiden! Ben je zo rond de 30 jaar oud, woon je in de omgeving Nijmegen/ Arnhem, herken je je in bovenstaande en lijkt het je leuk om je bij ons aan te sluiten? Laat het ons dan weten! Hopelijk tot gauw! Groetjes, Anna, Annemieke, Candela, Friederike & Joost

https://www.eetclub.nl

Gezelligheid in Nijmegen

Astrid, Nijmegen
2018-02-18

Bekeken: 840

Aangemeld: 11

Gereageerd: 0

Hallo allemaal!

Ik ben Astrid, 24 jaar en ik zou het heel erg leuk vinden om meer mensen in Nijmegen te leren kennen! Mijn passie is (lekker) eten. Ik ben diƫtist, maar het hoeft echt niet alleen maar hartstikke gezond te zijn! Ik houd van gezelligheid en zou het leuk vinden om een groepje te vormen in Nijmegen waarbij we regelmatig samen eten en een drankje drinken! Lijkt dit jou wat? Stuur mij dan een berichtje!