Hallo, ik ben Josje
lid sinds February 2018
your image

Woonplaats: Dordrecht

Geslacht: vrouw

Leeftijd: 30

Ik woon sinds begin februari in Dordrecht en zou het leuk vinden om een kookclubje te vinden of te beginnen met gezellige meiden van in de twintig hier in de buurt! Voordat ik vier jaar geleden in Utrecht ging wonen, heb ik altijd hier in de buurt gewoond. Ik ken Dordrecht dus wel redelijk, maar zou het eventueel ook leuk vinden om af en toe samen leuke restaurants hier te bezoeken om zo de stad beter te leren kennen.
Alles wat we moeten weten over jou?
Ik ben vegetariër, maar vind het ook erg leuk en interessant om veganistische gerechten te maken.
Kookniveau
Ik ben hier om nieuwe mensen te leren kennen en vind het leuk om te koken of samen met de eetclub uit te gaan.
Mijn dieet is...
Vegetarisch/Veganistisch
Ik haal inspiratie uit...
Kookboeken
Sociale Media
TV-programma’s
Oproepen

Eetclub in Dordrecht

Josje, Dordrecht
2018-02-18

Bekeken: 687

Aangemeld: 4

Gereageerd: 2

Hoi!

Ik ben twee weken geleden vanuit Utrecht verhuisd naar Dordrecht en zou het leuk vinden om hier wat nieuwe mensen te leren kennen aangezien het grootste deel van mijn vriendengroep nu een aardig eind weg woont. En wat is er dan leuker dan om dat te doen tijdens een lekkere maaltijd met elkaar? Ik ben op zoek naar gezellige meiden in de twintig die graag koken en een nieuw eetclubje zouden willen starten. 

Zelf eet ik vegetarisch en vind ik het fijn om te experimenteren met veganisme. Naast zelf koken vind ik het ook leuk om nieuwe restaurants te ontdekken en zo de stad wat beter te leren kennen. Hoe vaak we afspreken ligt natuurlijk aan de wensen van de groep, maar zelf zou ik het gezellig vinden om in ieder geval 1x per maand af te spreken met elkaar.

Lijkt dit je leuk? Laat het me dan vooral weten! 
Mocht je al een leuk eetclubje gevonden hebben en denk je; "Josje zou daar ook goed bij passen"? Hoor ik het ook graag van je :)

Liefs,

https://www.eetclub.nl