Hallo, ik ben Samer
lid sinds February 2018
your image

Woonplaats: Zwolle

Geslacht: man

Leeftijd: 31

Het lijkt me altijd leuk om nieuwe mensen te leren kennen.Ik houd van lekker eten, gezelligheid en uitgaan.
Alles wat we moeten weten over jou?
In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te luisteren naar muziek . Daarnaast vind ik het leuk om films te kijken, te sporten en af te spreken met vrienden.
Kookniveau
Ik ben hier om nieuwe mensen te leren kennen en vind het leuk om te koken of samen met de eetclub uit te gaan.
Ik ben dol op koken met ingrediënten van...
Wereldkeuken
De Versmarkt
Ik haal inspiratie uit...
Familierecepten
Websites en Blogs
Sociale Media
Oproepen

Gezelligheid en heerlijk eten in Zwolle en omgeving

Samer, Zwolle
2018-02-22

Bekeken: 838

Aangemeld: 4

Gereageerd: 0

Hi,

Ik ben Samer, 25 jaar en woon/werk sinds twee jaar in Zwolle .Ik vind het leuk om af en toe arabisch te koken voor vrienden. De afgelopen jaar heb ik veel keer een eetclub opgericht, samen met vrienden van de buurt waar ik woon. 

Ik vind het spannend om met jullie een nieuwe eetclub te gaan vormen. Mijn doel is vooral op gezelligheid, nieuwe mensen leren kennen en leuk dingen samen te ondernemen. Bijvoorbeeld: Gezellig koken, spelletje spelen en af en toe uitgaan .

Wil je ook mee doen ? of ben je benieuwd over wat voor gerechten kan ik jou leren koken ? dan stuur je e-mail adres en ik zal jou foto's sturen van het eten die ik zelf gemaakt heb.

Groetjes,

Samer

https://www.eetclub.nl

Mensen leren kennen in Zwolle!

Daniëlle Borger, Zwollw
2018-01-28

Bekeken: 1391

Aangemeld: 7

Gereageerd: 0

Sinds een jaar woon ik in Zwolle en ik wil graag nieuwe mensen leren kennen! En wat is er leuker om dat te doen dmv een eetclub :-). Een combinatie van vegetarisch koken met verse ingrediënten met als toetje een heerlijke witte-walnoot-wortel Tony Chocolonely reep.. Dat is mijn 'ideale' eetclub! Klinkt dat ook iets als wat bij jou past? Wie weet staan we dan binnenkort bij elkaar in de keuken.

 

Hai! Ik ben Daniëlle, 25 jaar en ik woon sinds een jaar in Zwolle. Ik wil graag nieuwe mensen leren kennen.. en wat is er leuker om dat te doen via koken en eten :-) Ik eet vegetarisch, houd van onbewerkt/gezond eten, maar vind het ook heerlijk om ijs of chocola te eten. Lekker relax dus.  

 

Ik houd van koken, yoga, buitenlandsreisjes maken en gewoon van een hoop gezelligheid :-).

Ik hoor graag van je en wie weet tot snel! Groetjes, Daniëlle