Hallo, ik ben Fleur d\\\'Hondt
lid sinds February 2018
your image

Woonplaats: Arnhem

Geslacht: vrouw

Leeftijd: 33

Vanochtend, toen ik de grote berg afwas van de avond(en) ervoor aan het wegwerken was, kwam het idee van een eetclubje in me op. Wat zou het fijn zijn, als iemand eens mijn afwas deed nadat ik had gekookt...grapje! Ik heb een passie voor koken (en drank), probeer graag nieuwe dingen uit en ben op zoek naar wat gezellige mensen in Arnhem, om deze passie mee te delen.
Alles wat we moeten weten over jou?
Ik lust alles, maar houd graag een beetje rekening met het bolletje waarop we leven, dus ik probeer mijn vlees/vis inname te beperken en gebruik graag biologische en zo min mogelijk bewerkte producten.
Kookniveau
Ik ben hier om nieuwe mensen te leren kennen en vind het leuk om te koken of samen met de eetclub uit te gaan.
Ik haal inspiratie uit...
Kookboeken
Familierecepten
Websites en Blogs
TV-programma’s
Mijn vrienden
Oproepen

Eat your heart out

Fleur d\\\'Hondt, Arnhem
2018-02-22

Bekeken: 782

Aangemeld: 7

Gereageerd: 1

Hallo toekomstige eetclub genoten,

Ik ben Fleur en ik ben een half jaartje geleden in Arnhem neergestreken. Ik werk hier, maar heb gestudeerd aan de kunstacademie in Rotterdam, samengewoond in Utrecht en ben opgegroeid in Boxmeer, Brabant.

Mijn vrienden wonen dus verspreid over het hele land en daarom zoek ik nog wat gezellige mensen in Arnhem, die net als ik een passie (of misschien is het wel een fetish?) voor koken, eten en drank hebben.

Kun jij ook je dagen slijten met het kijken naar 24 Kitchen? Is de vraag: wat ga ik eten?, ook de eerste die in je opkomt als je 's ochtends opstaat? En hou je van koken, lachen en lol maken onder het genot van een drankje (of 2, of 3 of...), dan zouden wij wel eens perfect voor elkaar kunnen zijn. ;)

Mochten er al gezellige clubjes zijn opgericht die nog een nieuw lid zoeken, dan hoor ik dat graag!


https://www.eetclub.nl