Hallo, ik ben Iris
lid sinds February 2018
your image

Woonplaats: Amsterdam

Geslacht: vrouw

Leeftijd: 33

Hi! Ik ben Iris, 27 en woon sinds een half jaar in Amsterdam. Ik vind het gezellig om nieuwe mensen te leren kennen, samen te borrelen en te eten. Voor mij hoeft het niet heel serieus lekker borrelen vind ik gezellig!
Alles wat we moeten weten over jou?
Ik eet alles! Ben zeker niet de beste kok maar dat kan ik leren :)
Kookniveau
Ik ben hier om nieuwe mensen te leren kennen en vind het leuk om te koken of samen met de eetclub uit te gaan.
Mijn dieet is...
Ik eet alles
Ik ben dol op koken met ingrediënten van...
De Versmarkt
Ik haal inspiratie uit...
Sociale Media
Oproepen

Eet & borrel & healthy food club (vrimibo voor young professionals)

Iris, Groningen
2018-03-28

Bekeken: 690

Aangemeld: 3

Gereageerd: 3

hi, 

Mijn naam is Iris, 27 en ik woon & werk in Groningen. Ik werk zelf als recruiter. Nu iedereen om mij heen wat meer aan het settelen is en vriendinnen zijn verhuisd zou ik graag nieuwe meiden willen leren kennen. Het lijkt mij gezellig om samen te borrelen, te netwerken, te eten etc. Ik zou het leuk vinden om bijv eens in de 2 weken vast op een vrijdagavond te eten en te borrelen. Een soort vrijdagmiddagborrel. Daarnaast vind ik het ook leuk om soms naar festivals te gaan en lijkt het mij leuk om bijvoorbeeld samen dingen te plannen. Ik heb een liefde voor food alleen ben zelf echt slecht in koken....! Daarnaast is samen eten gezelliger dan alleen dus lijkt het mij leuk om samen wat gezonde recepten te proberen met daarnaast natuurlijk altijd een lekker wijntje! 

Ik hoop wat leuke meiden te leren kennen :)  

liefs Iris 

 

 

https://www.eetclub.nl

Nice to (m)eat you

José, Groningen
2018-04-02

Bekeken: 736

Aangemeld: 8

Gereageerd: 1

Hallo!

Ben jij ook op zoek naar een gezellig clubje om eens in de twee weken gezamelijk mee te koken? Ook uit eten gaan of een borreltje drinken in de stad lijkt me daarnaast op z’n tijd erg gezellig als afwisseling. Andere suggesties zijn ook welkom maar waar het om gaat is nieuwe mensen leren kennen in een ongedwongen en gezellige sfeer. Ik ben zelf 27 jaar en werkzaam als operatieassistent. Happy singel en ken nog weinig mensen hier in de stad Groningen. Tijd om daar eens verandering in te brengen leek mij :-) 

Samen eten / borrelen Groningen

Ka

Karin, Groningen
2018-02-19

Bekeken: 885

Aangemeld: 3

Gereageerd: 8

Hallo!

Ik ben Karin, 27 jaar en woonachtig in Groningen. Het lijkt mij leuk om meer Stadjers te ontmoeten en om zo nu en dan samen te eten, te borrelen of om een dansje te doen. Gezelligheid kent geen tijd ;)  
Ik ben geen ster in de keuken, maar ik hou er van om nieuwe gerechten uit te proberen. Zelf maken is leuk, maar uit eten kan ook.

Lijkt je dit ook leuk? Reageer dan op mijn berichtje en wie weet tot snel J

Karin

Gezellige foodies gezocht in Amsterdam :)

Roxanne, Amsterdam
2019-03-28

Bekeken: 789

Aangemeld: 14

Gereageerd: 2

Hi! Wij, Yessica (27) en Roxanne (26), werken als verpleegkundigen in Amsterdam en het lijkt ons erg leuk om met een paar meiden een eetclub te starten en gezellige kookavondjes te beleven.

We zijn allebei (nog!) geen ster in de keuken maar houden ervan om nieuwe gerechten uit te proberen, zoete dingen te bakken en natuurlijk staat gezelligheid voorop!
Verder lijkt het ons gezellig om af en toe af te spreken voor een borrel, samen uit eten te gaan, gezelschapsspelletjes te spelen of een festival te bezoeken :)

Lijkt dit je nou ook wat, reageer dan op ons berichtje en wie weet ontmoeten we elkaar snel!

Liefs,
Yessica en Roxanne