Hallo, ik ben Anja
lid sinds March 2018
your image

Woonplaats: Amsterdam

Geslacht: vrouw

Leeftijd: 33

Ik ben 27 jaar en woon in Amsterdam West. Een tafel vol met lekker eten daar word ik echt blij van :). Na de hotelschool ben ik een beetje de ict ingerold en werk ik fulltime als productmanager, maar mijn passie voor horeca ben ik zeker nog niet verloren.
Alles wat we moeten weten over jou?
Naast koken hou ik ook van bakken!
Kookniveau
Ik ben hier om nieuwe mensen te leren kennen en vind het leuk om te koken of samen met de eetclub uit te gaan.
Mijn dieet is...
Ik eet alles
Ik ben dol op koken met ingrediënten van...
Wereldkeuken
Ik haal inspiratie uit...
Kookboeken
Websites en Blogs
Oproepen

Op zoek naar leuke meiden/jongens om samen mee te koken/eten!

An

Anja, Amsterdam
2018-03-21

Bekeken: 627

Aangemeld: 3

Gereageerd: 2

Hi allemaal,

Eerst maar even kort voorstellen. Ik ben Anja, 27 jaar en woon in Amsterdam West. Ik werk fulltime als Productmanager in de IT branche. Hier ben ik een beetje ingerold, want ik heb de opleiding hotelmanagement gedaan. In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om lekker te koken of bakken ook al heb ik een niet al te grote keuken in Amsterdam vermaak ik me daar toch prima. Groot fan van de aziatische keuken, maar ben zeker geen topkok of kook ook zeker niet heel culinair hoor. Ik vind het gewoon leuk om nieuwe gerechten uit te proberen. 

Graag zou ik nieuwe mensen willen leren kennen in Amsterdam en omstreken die deze hobby met mij kunen delen. Daarom zou ik een nieuwe kookclub willen starten of mij willen aansluiten bij een bestaande om eens in de twee weken/of maand bij elkaar te gaan eten. 

Uiteraard zijn alle andere ideeën / activiteiten ook welkom.

Hopelijk tot snel!

Gr. Anja

https://www.eetclub.nl

Etentjes, borrels, (dag) tripjes, avondje uit

Ro

Rox, Amsterdam
2018-02-26

Bekeken: 732

Aangemeld: 7

Gereageerd: 0

Hi!

Sinds een kleine drie maanden woon ik in Amsterdam. Hiervoor ben ik twee jaar in het buitenland geweest. Het lijkt me leuk om wat mensen te ontmoeten om samen af en toe een hapje te eten, leuke plekken te ontdekken, een drankje doen..