Hallo, ik ben Lidian
lid sinds March 2018
your image

Woonplaats: Apeldoorn

Geslacht: vrouw

Leeftijd: 34

Hoihoi, ik woon nu 2 jaar in Apeldoorn. Ik ben 30 jaar en werk in de zorg (dus onregelmatig). Het lijkt me leuk om nieuwe contacten te maken door middel van een gezellig eetclubje. Ik ben zelf geen keukenheld ;-) maar een terrasje, feestje, festival, bioscoop etc sta ik ook zeker voor open :-)
Alles wat we moeten weten over jou?
Ik lust bijna alles :-)
Kookniveau
Ik ben hier om nieuwe mensen te leren kennen en vind het leuk om te koken of samen met de eetclub uit te gaan.
Mijn dieet is...
Ik eet alles
Ik haal inspiratie uit...
Websites en Blogs
Sociale Media
Mijn reizen
Oproepen

Eten en gezelligheid!

Lidian , Apeldoorn
2018-03-22

Bekeken: 921

Aangemeld: 12

Gereageerd: 1

Hallo, 

Aangezien er al meerdere groepjes vol zitten plaats ik zelf even een oproepje :-) 

Het lijkt mij leuk en gezellig om met een aantal meiden van ongeveer dezelfde leeftijd een "kookclubje" te starten. Ik ben zelf geen uitmuntende chefkok..maar het lijkt mij wel leuk om met meerdere te koken- eten en genieten van een lekker drankje. 

Ik ben 28 jaar en woon nu bijna een jaar in Apeldoorn. Ik werk in de zorg en verder vind ik het leuk om te borrelen naar de bios te gaan enz. Ik hou van gezelligheid! Jij ook?! :-) 

https://www.eetclub.nl

Nieuwjaarsborrel 2020

Ivana, Apeldoorn
2020-01-05

Bekeken: 692

Aangemeld: 9

Gereageerd: 5

Hi, wij zijn Laura en Ivana, 27 jaar en wij komen uit Apeldoorn. Ons goede voornemen voor 2020 is om meer leuke acitiviteiten te ondernemen met nieuwe vriendinnen van ongeveer onze leeftijd. Daarom organiseren wij graag een nieuwjaarsborrel in januari. Lijkt het jou leuk om hier bij te zijn en om met ons iets leuks te gaan doen? Laat het ons weten, dan zullen wij binnenkort wat organiseren.

Groetjes, 

Laura & Ivana 

 

 

 

Gezellige dames groep !

Lotte, Apeldoorn
2019-07-27

Bekeken: 565

Aangemeld: 7

Gereageerd: 2

Hi! Ben Lotte, 23 jaar ik ben erg in om nieuwe leuke meiden te ontmoeten! En om nieuwe mooie herinneringen te maken! Daarom lijkt het mij ook erg leuk om dingen te gaan ondernemen zoals; ( gezellig borrelen , ergens goed eten, dansjes doen, bios, shoppen, festivals pakken etc etc! Ik vind alles leuk!) Zelf ben ik niet zo goed in koken...daarom lijkt het mij wel leuk om het te leren. 

Ben benieuwd naar jullie reacties!

Tot snel?!

Liefs 

Gezellig samen koken

Al

Alisa , Apeldoorn
2020-04-03

Bekeken: 1194

Aangemeld: 7

Gereageerd: 0

Hoi allemaal,

 

Ik ben Alisa, 24 jaar, woon Apeldoorn en hou van lekker eten en gezelligheid. Ik ben net afgestudeerd en aan het werk als orthopedagoog. Ik ben opzoek naar meiden die het leuk vinden om samen te koken, restaurantjes uit te proberen, gewoon gezellig samen koffie/thee te drinken of iets anders leuks te doen. Het lijkt mij leuk om een groepje te vormen van 4-6 meiden die ongeveer 1 keer in de maand samen komen. Denk je nu: dit lijkt mij wel wat! Laat het mij dan weten