Hallo, ik ben Faith
lid sinds March 2018
your image

Woonplaats: Nijmegen

Geslacht: vrouw

Hi! Mijn naam is Faith, ik ben een 23 jaar jonge levensgenieter en wonende in het prachtige Nijmegen. Oorspronkelijk kom ik uit Malden, heb gestudeerd in Delft en woon weer sinds een jaar of twee in Nijmegen. Samen met mijn vriend woon ik midden in het centrum en dacht, hé ik heb nog wat meer plek aan mijn tafel. Waar ik van hou? Een goed gesprek, van nieuwe dingen uitpluizen en heel veel nieuwe dingen leren. Deze zomer wil ik mijn eigen kleding gaan naaien van oude kleren na een inzamelactie van oude kleren. Ik hou van vintage kleren en ben bezig met bewust leven en hoe de consument invloed kan hebben op een schonere aarde. Zo wil ik me inzetten voor een circulaire economie en het verduurzamen van de omgeving. Mensen die zich hierin herkennen? Verdere hobbies zijn yoga, sporten, HIIT in de zon en optrekken op het veldje, fitness, tekenen en schilderen, én natuurlijk koffie koffie en nog een koffie drinken. Ik ben op zoek naar een groepje meiden die goed kunnen koken, van wie ik wat receptjes kan leren en die houden van gezellige avondjes kletsen. Alcoholische versnapering bij het eten zijn natuurlijk ook hartstikke welkom ;). Ik ben zelf indo en vega haha wat een combi, maar HOU van de indische keuken. Verder kook ik de laatste tijd veel van de indiase keuken na een reis naar India, en kook het liefst wereldgerechten. Let me know als je een eetclubbie wilt joinen!
Alles wat we moeten weten over jou?
Ik eet vegetarisch, maar lust verder alles!
Kookniveau
Ik wil nieuwe mensen ontmoeten en samen met de eetclub mijn kookkunsten aanscherpen.
Mijn dieet is...
Vegetarisch/Veganistisch
Ik ben dol op koken met ingrediënten van...
Wereldkeuken
Ik haal inspiratie uit...
Familierecepten
Websites en Blogs
Mijn reizen
Oproepen

Voor de gezelligheidsdieren!

Faith, Nijmegen
2019-04-23

Bekeken: 727

Aangemeld: 12

Gereageerd: 3

Beste Nijmegenaren en omstrekers,

 

Anne (26) een hele goede vriendin van me zei ooit eens tegen me, Faith (23), dat deze website bestond. En toevallig zei Lizzy (reageer als je het ziet haha!), dat ze ook op deze site zat. Nu hebben we het er de laatste tijd steeds vaker over en dachten, laten we gewoon iets nieuws proberen en een eetclubje oprichten. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd. We zitten vaak op het terras voor een koffietje of cocktails, houden van sporten en er ook van om een dansje te wagen op billenshakemuziek of andere festivals. We koken meestal omstebeurt of eten ergens een hapje. Met de zomer die eraan komt zijn waalstrandsessies vanzelfsprekend.

 

Verder heb ik een aantal culturele dingen op de planning staan en hou ik ervan om debat avonden of goede documentaires bij te wonen. Ik vind het leuk om me te verdiepen in thema's zoals bewust leven, feminisme, biologie en eigenlijk filosofeer ik er soms even wat op los. Het is mooi om hier inspiratie uit te halen en natuuurlijk is het leuk als meer mensen dit leuk vinden. Ohja en sporten is dus ook echt een ding waar ik niet zonder mee kan. Ik heb zelf in Delft gestudeerd en ga aankomend jaar in Nijmegen verder studeren, en ik kom er steeds meer achter dat er nog genoeg nieuwe dingen te doen zijn in Nimma hometown city, dus kom maar op met de ideetjes :D.

 

Laat een berichtje achter en wie weet tot snel!

 

Groetjes,

 

Faith

 

https://www.eetclub.nl