Hallo, ik ben Ramona
lid sinds April 2018
your image

Woonplaats: Ommen

Geslacht: vrouw

Leeftijd: 31

Hey allemaal! Ik ben op zoek naar nieuwe sociale contacten. Ik werk fulltime en zou het leuk vinden om \'s avonds of in het weekend eens gezellig te koken of te borrelen.
Alles wat we moeten weten over jou?
Ik ben niet zo dol op vis en schaaldieren
Kookniveau
Ik ben hier om nieuwe mensen te leren kennen en vind het leuk om te koken of samen met de eetclub uit te gaan.
Mijn dieet is...
Ik eet alles
Ik ben dol op koken met ingrediënten van...
Wereldkeuken
De Versmarkt
Ik haal inspiratie uit...
Kookboeken
Oproepen

Borrels, etentjes en spelletjes

Ra

Ramona,
2019-02-26

Bekeken: 833

Aangemeld: 1

Gereageerd: 1

Hey allemaal!

Helaas ben ik geen geweldige keukenprinses, maar wel op zoek naar gezelligheid. Ik ben een groot liefhebber van lekker uit eten gaan of ergens wat drinken. Misschien dat dit gecombineerd kan worden met een andere hobby: spelletjes doen :-)

Ik ben 25 jaar en werk fulltime, dus ik zal vooral in de avonden en weekenden kunnen afspreken. 

Spreekt dit je aan? Dan hoor ik graag van je! 

https://www.eetclub.nl

Eten& drinken en vooral veeeeeel gezelligheid

Danielle, Zwolle
2020-03-07

Bekeken: 1051

Aangemeld: 11

Gereageerd: 1

Hallo iedereen,

Ik ben een vrouw van 28 jaar en ik woon sindskort in Zwolle en het lijkt mij leuk om sociale contacten op te doen om samen gezellig mee te eten en te borrelen.

In mijn vrije uurtjes borrel ik graag en vind ik het leuk om nieuwe recepten te koken. Geen land/cultuur/ingrediënt is uitgesloten, als het maar lekker is!

Ik ben op zoek een leuk clubje (man/vrouw) in de leeftijd van 25-35 (maar jonger/ouder mag ook!) die het leuk vindt om eens per twee weken / maand samen te koken, eten en af en toe een borrel te doen. Ik ben geen keukenprinsensje, maar houd voornamelijk van de gezelligheid en nieuwe dingen proberen. 

Verder over mij: In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te sporten en nieuwe plaatsen/dingen te ontdekken. Daarnaast hou ik ervan om in het weekend een wat te drinken met vrienden. 

Ik werk momenteel als freelance vormgeefster.

 

Gezellig samen koken

Al

Alisa , Apeldoorn
2020-04-03

Bekeken: 1193

Aangemeld: 7

Gereageerd: 0

Hoi allemaal,

 

Ik ben Alisa, 24 jaar, woon Apeldoorn en hou van lekker eten en gezelligheid. Ik ben net afgestudeerd en aan het werk als orthopedagoog. Ik ben opzoek naar meiden die het leuk vinden om samen te koken, restaurantjes uit te proberen, gewoon gezellig samen koffie/thee te drinken of iets anders leuks te doen. Het lijkt mij leuk om een groepje te vormen van 4-6 meiden die ongeveer 1 keer in de maand samen komen. Denk je nu: dit lijkt mij wel wat! Laat het mij dan weten