Hallo, ik ben Kim
lid sinds april 2018
your image

Woonplaats: Den Haag

Geslacht: vrouw

Leeftijd: 36

Lijkt me super gezellig om af en toe eens met een leuke groep uit eten te gaan of zelf lekker te koken. Naast dat ik can lekker eten hou lijkt het me ook leuk om nieuwe mensen te leren kennen.
Alles wat we moeten weten over jou?
Ik sta open voor nieuwe mensen, nieuwe gerechten, nieuwe restaurants en vooral een hoop gezelligheid.
Kookniveau
Ik ben hier om nieuwe mensen te leren kennen en vind het leuk om te koken of samen met de eetclub uit te gaan.
Mijn dieet is...
Ik eet alles
Ik ben dol op koken met ingrediënten van...
Wereldkeuken
Ik haal inspiratie uit...
Kookboeken
Familierecepten
Websites en Blogs
Sociale Media
Oproepen

Gezellige eetclub Den Haag

Kim, Den haag
2018-04-15

Bekeken: 202

Aangemeld: 5

Gereageerd: 0

Hallo allemaal,   mijn naam is Kim,  ik ben 35 jaar en woon met mijn dochter van 7 in Den Haag. Ik werk op de HR afdeling van een hogeschool en het lijkt me leuk om op deze manier nieuwe mensen leren kennen. 

Ik kwam op deze site en bedacht me dat dit wel eens zou kunnen zijn waar ik naar op zoek ben.  Een gezellig groepje mensen om samen mee te eten,  uit eten te gaan of een leuk terrasje pakken (uiteraard met lekkere hapjes,  want ja het is een eetclub natuurlijk)

 

Ik denk dat het leuk is als we een groepje van 6 kunnen creëren en bijvoorbeeld eens in maand (of vaker als daar behoefte aan is) gezellig kunnen afspreken,  om de beurt bij iemand thuis of in een leuk restaurantje.  

Als we de groep bij elkaar hebben kunnen we bijvoorbeeld eerst een afspraak maken om kennis te maken met een drankje en dan verder bespreken. 

En misschien wel leuk om bij het aanmelden alvast iets over jezelf te vertellen ;-)

 

https://www.eetclub.nl

Gezelligheid in Den Haag

Marije, Den Haag
2018-03-14

Bekeken: 271

Aangemeld: 7

Gereageerd: 7

Hallo!  

Ik (Marije, 32) ben nog op zoek naar een paar vrouwen die willen deelnemen aan een gemengd eetclubje in Den Haag! Er hebben zich al een paar heren aangemeld. Lijkt het je leuk om zo nu en dan eens gezamelijk te eten (thuis of uit), een drankje te drinken, of eventueel een andere leuke activiteit te ondernemen? Laat het me weten! 

Groeten Marije