Hallo, ik ben Dyenne
lid sinds April 2018
your image

Geslacht: vrouw

Leeftijd: 37

Ik ben moeder van 2 hele lieve meisjes, en fulltime huismoeder. Ik hou van eten en vooral van koken, ik ben 31 jaar en zoek een leuke kookclub. Om heerlijk voor elkaar te koken, of uit eten te gaan.
Alles wat we moeten weten over jou?
Nieuwe recepten en leuke mensen leren kennen
Kookniveau
Ik ben hier om nieuwe mensen te leren kennen en vind het leuk om te koken of samen met de eetclub uit te gaan.
Mijn dieet is...
Ik eet alles
Ik ben dol op koken met ingrediënten van...
Wereldkeuken
De Versmarkt
Bijzondere winkels
Ik haal inspiratie uit...
Kookboeken
Familierecepten
Websites en Blogs
TV-programma’s
Topkoks
Kooktijdschriften
Oproepen

Leuke mensen gezocht

Dyenne,
2018-08-31

Bekeken: 767

Aangemeld: 5

Gereageerd: 0

opzoek naar de leukste en gezelligste mensen van Haarlem en of IJmuiden aangezien ik niet meer heel lang in haarlem woon en aankomend jaar verhuis naar IJmuiden,  om een gezellig kookclucbje op te starten. En recepten te wisselen, uit eten te gaan wijntjes / biertjes te drinken, en kennis op te doen. Van alles wat lekker eten of drinken is.

voel jij je aangesproken en lijkt het je leuk om een nieuw clubje op te starten. 

ben je tussen de 20 30 40 50, leeftijd maakt geen hol uit want je bent zo oud als dat je je voelt, en zou je het leuk vinden om eens in de zoveel tijd te koken voor elkaar ( 4-6 weken ) of vaker, laat een berichtje achter. En wie weet koken we binnenkort met een gezellig huiselijke Culinaire gezelschap. 

XoXo Dyenne 

https://www.eetclub.nl

Borrel- en eetclub Haarlem (ladies only)

Jetty Huberts,
2018-08-29

Bekeken: 736

Aangemeld: 2

Gereageerd: 0

Hoi!

Mijn naam is Jetty, 38 jaar, en sinds een half jaar woon ik in Haarlem samen met vriend en kat. Haarlem is nieuw voor mij en het is best even wennen, omdat ik hier nog niet zoveel mensen ken. Daar moet verandering in komen, dus vandaar deze oproep!

Het zou super zijn maandelijks met een groepje van 4-8 dames tussen de 33-43 jaar een clubje te kunnen vormen om de leuke restaurantjes in Haarlem uit te testen. Maar laat ik eerst eens een borrel organiseren om te zien of het klikt. 

Wie gaat er gezellig mee? Stuur me dan even een berichtje met je e-mailadres, zodat ik via datumprikker een ' date' kan plannen. 

Hopelijk tot snel,

Jetty