Hallo, ik ben Marion
lid sinds April 2018
your image

Woonplaats: Beneden-Leeuwen

Geslacht: vrouw

Ik vind het heerlijk om te koken en nieuwe dingen uit te proberen. Vooral als ik er voldoende tijd voor heb. Muziekje aan, wijntje erbij, ultieme ontspanning. Ik woon hier nog niet zo lang en vind het leuk nieuwe mensen in deze omgeving te leren kennen. Samen met anderen genieten van lekker eten en drinken vind ik een van de mooiste dingen van het leven.
Alles wat we moeten weten over jou?
Geen bijzonderheden.
Kookniveau
Ik wil nieuwe mensen ontmoeten en samen met de eetclub mijn kookkunsten aanscherpen.
Mijn dieet is...
Ik eet alles
Ik ben dol op koken met ingrediënten van...
Wereldkeuken
De Versmarkt
Bijzondere winkels
De nieuwste trend
Ik haal inspiratie uit...
Kookboeken
Websites en Blogs
Sociale Media
Kooktijdschriften
Oproepen

Gezelligheid en lekker eten in het Land van Maas en Waal

Marion,
2022-08-24

Bekeken: 130

Aangemeld: 0

Gereageerd: 1

Houd je net als wij van koken en gezelligheid? Meld je dan aan voor ons eetclubje. We zijn op zoek naar vrouwen in het Land van Maas en Waal die zin hebben om regelmatig samen een avondje door te brengen met lekker eten en leuke gesprekken. Drankje erbij … genieten maar. We kunnen samen bepalen met hoeveel personen en met welke frequentie we dat doen, hoe we de gangen verdelen etc. Leeftijd 40+. Doe je met ons mee? Carol en Marion

https://www.eetclub.nl

Eetclub Beneden-Leeuwen, Alphen, Tiel, Wijchen, Nijmegen, Oss, Lith, Den Bosch, Land van Maas en Waal

Ca

Carol, Alphen
2017-04-04

Bekeken: 767

Aangemeld: 4

Gereageerd: 0

Mijn man en ik wonen in het mooie Land van Maas en Waal (bij Beneden-Leeuwen) en zouden graag andere mensen willen leren kennen die ook graag koken. Het lijkt ons leuk om dan eens in de 6 tot 8 weken af te spreken en voor of met elkaar te koken. We zouden graag in contact komen met 4 anderen waarmee een klik is, bijvoorbeeld omdat we dezelfde interesses hebben zoals reizen, koken, natuur, theater en film. Dat kunnen stellen zijn, maar hoeft zeker niet. Wij zijn zelf 47en 52 jaar. Qua koken houden wij van verse ingrediënten, recepten uitproberen en een bijpassend wijntje. Je hoeft zeker geen topchef te zijn, het gaat ons vooral om de gezelligheid. Lijkt het je leuk en woon je ook in het Land van Maas en Waal (omgeving Oss is ook mogelijk) reageer dan voor een kennismaking. Wij kijken er naar uit!