Hallo, ik ben Vincent en Vivienne
lid sinds April 2018
your image

Woonplaats: Barendrecht

Geslacht: vrouw

Leeftijd: 51

Hoi, Wij zijn Vincent en Vivienne (46 en 47) uit Barendrecht. Samen hebben wij een druk ’samengesteld\' gezin met vier ontzettend lieve jongens in de leeftijd van 7, 17 en 2 van 18. Verder hebben we drie katten en een hond. En naast die drukte runnen wij ook nog samen ons eigen bedrijf. Genoeg redenen om te onthaasten en te ontspannen. Daarom proberen we in de weekenden dat de jongens naar hun ”andere huis\" gaan regelmatig lekker uit eten te gaan en te genieten van een lekker drankje. Maar hoe gezellig dat ook samen is, het zou heel fijn zijn ook eens met andere stellen af te spreken.
Alles wat we moeten weten over jou?
Vivienne is geen visliefhebber, maar is dapper steeds vaker vis aan het proberen. Vincent eet alles... behalve volkoren pasta
Kookniveau
Ik ben hier om nieuwe mensen te leren kennen en vind het leuk om te koken of samen met de eetclub uit te gaan.
Mijn dieet is...
Ik eet alles
Ik ben dol op koken met ingrediënten van...
Wereldkeuken
Ik haal inspiratie uit...
Kookboeken
Familierecepten
Websites en Blogs
TV-programma’s
Kooktijdschriften
Oproepen

Wine & Dine

Vincent en Vivienne, Barendrecht
2020-02-15

Bekeken: 366

Aangemeld: 0

Gereageerd: 0

Hoi!

Zijn er hier toevallig ook andere stellen in de leeftijd 35-55 uit de regio Rotterdam?


Wij zijn Vincent en Vivienne uit Barendrecht en wij zijn dus op zoek naar stellen in de leeftijd 35- 55 om bijvoorbeeld eens per maand/twee maanden af te spreken.

Gewoon bijvoorbeeld ergens een drankje of een hapje te doen. Dat kan zijn in de regio Rotterdam -wij zijn erg fan van de Witte de With-,  maar het lijkt ons ook gezellig om een keer thuis voor elkaar te koken met een lekker wijntje erbij! Het hoeft niet zo hoogdravend te zijn, het gaat vooral om de gezelligheid en nieuwe contacten te maken!

Spreekt dat je aan? Dan hopen we snel van je te horen! 

Groetjes en hopelijk tot snel! 

Vin & Viv

PS Een tijd geleden hebben we al eens een oproep geplaatst, maar door drukte deze site niet goed genoeg in de gaten kunnen houden en de aanmeldingen gemist (want helaas krijg je geen melding in je mail

Time to Dine

Vincent en Vivienne, Barendrecht
2020-01-04

Bekeken: 1156

Aangemeld: 4

Gereageerd: 1

Hoi!!

 

Wij zijn Vincent en Vivienne, half in de veertig, uit Barendrecht en wij houden van het leven. Lekker koken, eten, drinken en gezelligheid.

Wij zijn op zoek naar stellen in de leeftijd 35 - 55 om bijvoorbeeld eens per maand/twee maanden af te spreken. Dat kan zijn om thuis voor elkaar te koken of lekker uit eten te gaan of gewoon ergens een drankje te doen! 

Het hoeft allemaal niet heel hoogdravend te zijn, het gaat vooral om de gezelligheid! 

 

Spreekt onze oproep je aan? Dan hopen we snel van je te horen! 

 

Groetjes! 

Vin & Viv

 

 

https://www.eetclub.nl

de Lekkerbek

Isabel Gerard,
2018-08-20

Bekeken: 516

Aangemeld: 1

Gereageerd: 0

Beste eetclub liefhebbers,

 

We zijn Michael en Isabel uit Zwijndrecht Nederland, die het leuk vinden om in contact te komen met andere koppels kook/eetliefhebbers om af en toe samen te koken of nieuwe restaurantjes te ontdekken. Hoe vaak en in welke vorm kan natuurlijk in overleg.

Het hoeft allemaal niet heel hoogdravend te zijn, het gaat vooral om de gezelligheid ????

Lijkt dit jou leuk? Stuur me dan een berichtje en dan kunnen we misschien een groepschat maken om iets leuks af te spreken.

Groetjes Michael & Isabel