Hallo, ik ben Dorien
lid sinds May 2018
your image

Woonplaats: Apeldoorn

Geslacht: vrouw

Leeftijd: 30

Sinds kort heb ik een relatie in apeldoorn en woon ik gedeeltelijk samen. Ik kom zelf niet uit deze regio en zou graag contacten opbouwen afzonderlijk van mijn partner in Apeldoorn. Ik heb eerder in een eetclub gezeten in Utrecht. Ik zie het als een laagdrempelige manier om gezellige avonden te hebben en nieuwe mensen te leren kennen.
Alles wat we moeten weten over jou?
Ik hou van spelletjes en muziek
Kookniveau
Ik ben hier om nieuwe mensen te leren kennen en vind het leuk om te koken of samen met de eetclub uit te gaan.
Mijn dieet is...
Ik eet alles
Vegetarisch/Veganistisch
Ik haal inspiratie uit...
Familierecepten
Mijn vrienden
Oproepen

Lekker experimenteren, high tea, gezelligheid

Dorien , Apeldoorn
2019-08-24

Bekeken: 536

Aangemeld: 3

Gereageerd: 0

Vind jij het leuk om op een laagdrempelige manier nieuwe mensen te leren kennen? Door bijvoorbeeld samen nieuwe recepten uit te proberen? (Ik ben geen keukenprinses, maar ik sta zeker voor alles open). Dat is wat ik zou willen gaan doen met deze eetclub. Met misschien af en toe een high tea, of een ander leuk uitje.

Zelf ben ik 25, werkend als onderwijskundige en (semi) samenwonend te Apeldoorn. Als je het leuk lijkt om samen met mij en andere enthousiastelijkingen een nieuwe groep te vormen laat dan een berichtje achter. :)

Hier al een aanzet van een menu dat ik al te lang niet meer gemaakt heb:

Gado Gado, met gebakken rijst, met een boerenomelet in tomatensaus (foe yong hai achtig) en kip sate of wanneer vegetarisch een vega loempia.

https://www.eetclub.nl