Hallo, ik ben Ellen
lid sinds juni 2018
your image

Woonplaats: Nieuwegein

Geslacht: vrouw

Leeftijd: 26

Ik ben Ellen, 25 jaar en woon samen met mijn vriend in Nieuwegein. Ik ben opzoek naar een clubje gezellige meiden van mijn leeftijd die er net als ik van houden om gezellig met elkaar te kletsen en gezelschapspelletjes met elkaar te spelen onder het genot van goede wijn en lekkere zelfgemaakte hapjes. Voor elkaar of samen met elkaar te koken. In de winter aan de keuken tafel met een warm kaarsje aan en in de zomer op het balkon of tuin met vuurkorfje en marshmallows. En op zn tijd ontdekken van nieuwe restaurantjes in en rondom Utrecht en het proefen van gerechten uit verschillende wereldkeukens. De ene keer met de meiden onderling en de andere keer met elkaar partners.
Alles wat we moeten weten over jou?
Ik eet alles
Kookniveau
Ik ben hier om nieuwe mensen te leren kennen en vind het leuk om te koken of samen met de eetclub uit te gaan.
Mijn dieet is...
Ik eet alles
Ik ben dol op koken met ingrediënten van...
Wereldkeuken
De Versmarkt
Ik haal inspiratie uit...
Kookboeken
Familierecepten
Websites en Blogs
Oproepen

Samen leuke dingen doen

Ellen , Nieuwegein
2018-06-09

Bekeken: 297

Aangemeld: 3

Gereageerd: 0

Hou jij ook van hapjes en drankjes?! Nou wij ook! Dus zet de bier en wijn maar vast koud.

Ik stel ons eerst even voor. Ik ben Ellen, 25 jaar en woon samen met mijn vriend in Nieuwegein. Wij zijn dol op lekker eten, houden van het ontdekken van nieuwe eettentjes en het leren kennen van verschillende gerechten uit allerlei wereldkeukens. Net als dat wij graag nieuwe mensen zouden willen leren kennen. 

Wij zijn namelijk opzoek naar stelletjes die het gezellig vinden om leuke spontane of geplande avondjes met ons door te brengen. Om met elkaar te kletsen of gezelschapspelletjes te spelen. Samen of voor elkaar te koken. Nieuwe gerechten te proefen en recepten met elkaar uit te wisselen. Onder het genot van een goed wijntje of een glas Whiskey. In de winter aan de keukentafel met een warm kaarsje aan en in de zomer op het balkon of in de tuin met een vuurkorfje en saté op de BBQ. En om op zn tijd nieuwe restaurantjes met elkaar uit te proberen in en rondom Utrecht. 

Zelf ben ik geen master chef, maar vind het wel leuk om mijn gasten op een avond in de watten te leggen met lekkere hapjes en drankjes. Mijn vriend kan daarin tegen heerlijk koken en doet dit dan ook met passie. Door zijn Indische achtergrond zet hij de lekkerste Aziatische gerechten op tafel. 

Benieuwd? Laten we dan een keertje een avondje plannen, met vooral veel hapjes en drankjes én bovenal een hoop gezelligheid. 

Hapjes en drankjes

Ellen , Nieuwegein
2018-06-09

Bekeken: 231

Aangemeld: 1

Gereageerd: 0

Hou jij ook van hapjes en drankjes?! Nou ik ook! Dus zet de wijn maar vast koud.

Ik stel me eerst even voor. Ik ben Ellen, 25 jaar en woon samen met mijn vriend in Nieuwegein. Ik ben dol op lekker eten, hou van het ontdekken van nieuwe eettentjes en het leren kennen van verschillende gerechten uit allerlei wereldkeukens. Net als dat ik graag nieuwe mensen zou willen leren kennen. 

Ik ben namelijk opzoek naar een clubje meiden van mijn leeftijd die het gezellig vinden om leuke spontane of geplande avondjes met elkaar door te brengen. Om met elkaar te kletsen of gezelschapspelletjes te spelen. Samen of voor elkaar te koken. Nieuwe gerechten te proefen en recepten met elkaar uit te wisselen. Onder het genot van een goed wijntje of een lekkere caiprinia die ik heb leren maken door mijn Braziliaanse schoonzusje. In de winter aan de keukentafel met een warm kaarsje aan en in de zomer op het balkon of in de tuin met een vuurkorfje en marshmallows en saté op de BBQ.  En om op zn tijd nieuwe restaurantjes met elkaar uit te proberen in en rondom Utrecht. 

Lijkt jou dat ook wat? Laten we dan een leuk clubje vormen en toffe avonden met elkaar gaan beleven, met vooral veel hapjes en drankjes én bovenal een hoop gezelligheid. 

https://www.eetclub.nl