Hallo, ik ben Hanneke
lid sinds July 2018
your image

Woonplaats: Utrecht

Geslacht: vrouw

Leeftijd: 34

Hi! Ik ben Hanneke, 29 jaar en woon in Utrecht. Ik zou graag weer eens wat nieuwe mensen leren kennen. Het lijkt mee heel gezellig om hier met een paar anderen een vast groepje meiden van rond de 30 te vormen, om samen lekker lang te tafelen, wijntjes te drinken en de kookkunsten wat aan te scherpen.
Alles wat we moeten weten over jou?
-
Kookniveau
Ik wil nieuwe mensen ontmoeten en samen met de eetclub mijn kookkunsten aanscherpen.
Mijn dieet is...
Ik eet alles
Ik ben dol op koken met ingrediënten van...
Wereldkeuken
De Versmarkt
Oproepen

Eetclub Utrecht meiden 25-35 jaar

Hanneke, Utrecht
2019-03-03

Bekeken: 704

Aangemeld: 8

Gereageerd: 1

Hi!

Ik ben Hanneke, 29 jaar, ik woon sinds mijn studententijd in Utrecht en het lijkt me leuk om weer eens wat nieuwe mensen te leren kennen. Ik ben op zoek naar een groepje meiden om eens in de zoveel tijd samen te koken, een restaurantje te pakken of te borrelen.  Het gaat me vooral om de gezelligheid, samen nieuwe dingen uitpoberen en de kookkunsten wat aanscherpen. Ik moet bekennen dat ik geen enorme keukenprinses ben, dus er valt nog genoeg te leren ;). Wie heeft zin om aan te sluiten? 

 

https://www.eetclub.nl

Koken, wijntjes en gezelligheid in Utrecht

Sanne de Lorme, Utrecht
2019-01-17

Bekeken: 1046

Aangemeld: 8

Gereageerd: 5

Hoi! Ik ben sanne, 33 jaar en woon sinds september in Utrecht.
Een nieuwe stad en hopelijk een leuke nieuwe kookclub!

Het lijkt me leuk om een kookclubje te beginnen met een stuk of 6 meiden die het leuk vinden om te koken, nieuwe dingen te proberen en daarnaast van een glaasje wijn en gezelligheid houden. Dat laatste is voor mij net zo belangrijk want het lijkt me leuk om nieuwe mensen te ontmoeten. 

Ik ben qua eten heel makkelijk, van vegetarisch tot vis en vlees, I like it all! En ik vind het ook leuk om divers te koken. 

Ik heb via deze website al een aantal geinteresseerde gevonden en een whatsapp groepje aangemaakt maar het lijkt me leuk als er nog 2 bij aansluiten. Ben jij geinteresseerd? Stuur me dan een berichtje of meld je aan! 

groetjes Sanne