Hallo, ik ben Janine
lid sinds July 2018
your image

Woonplaats: Nijmegen

28 jaar, net verhuisd naar Nijmegen, en vooral opzoek naar gezelligheid; samen eten, babbelen en drankjes doen
Alles wat we moeten weten over jou?
Ik ben rustig persoon, die wel veel gezelligheid en mensen om zich heen houd. In mijn vrije tijd sport ik graag of spreek ik met vrienden af.
Kookniveau
Ik ben hier om nieuwe mensen te leren kennen en vind het leuk om te koken of samen met de eetclub uit te gaan.
Mijn dieet is...
Ik eet alles
Ik ben dol op koken met ingrediënten van...
Wereldkeuken
Oproepen

Eetclubje Nijmegen

Janine, Nijmegen
2021-06-22

Bekeken: 717

Aangemeld: 0

Gereageerd: 8

Hoi! Ik ben Janine , 28 jaar en ik woon sinds een paar maanden weer in Nijmegen . Ik ben nu een paar jaar werkende en ik merk dat ik graag wat meer mensen in de omgeving zou willen leren kennen maar dat dat in coronatijden vrij lastig is. Het lijkt me gezellig om regelmatig met een klein groepje samen te eten en/of te borrelen (evt ook spelletjes spelen). Verder ben ik geen topkok, maar vind ik het wel leuk om nieuwe gerechten te proberen, al is gezelligheid het belangrijker voor mij :). Ik hoor het graag als er mensen zijn die graag samen met mij een eetclubje willen starten! Groetjes Janine

https://www.eetclub.nl

Eetclub Nijmegen (+/- 25-35 jaar)

Anke,
2018-08-28

Bekeken: 780

Aangemeld: 5

Gereageerd: 1

Hee mensen! Mijn naam is Anke, ik ben 26 jaar en op zoek naar een gezellig eetclubje met mensen: die van lekker eten houden (natuurlijk), kunnen genieten van een lekker wijntje of biertje, waar je een goed gesprek mee kan voeren, maar waar ook ruimte is voor een goede lachbui. Wie weet ontstaat er nog een leuke vriendschap! Qua eten ben ik fan van alles, mijn kookkunsten zijn niet op hoog niveau, maar ik weet wat goede smaak inhoudt. 

Over mij: ik woon sinds een jaar in Nijmegen. Ik heb mijn studentenleven doorgebracht in Groningen, heb vorig jaar een master Medische Psychologie gedaan in Tilburg en heb het afgelopen jaar in Nijmegen stage gelopen. Vanaf januari heb in hier een baan als psycholoog, dus ik blijf nog lekker even hangen. Ik vind Nijmegen een heerlijke stad waar ik graag nog wat nieuwe mensen leer kennen! 

Als dit je aanspreekt, hoor ik graag van je!