Hallo, ik ben Dionne
lid sinds August 2018
your image

Woonplaats: Amersfoort

Geslacht: vrouw

Recent ben ik terug verhuisd naar Amersfoort nadat ik bijna 1,5 jaar in Barcelona heb gewoond. Het lijkt mij leuk om nieuwe mensen te leren kennen. Ik ben dol op reizen, nieuwe culturen ontdekken en ik vind het ook leuk om een dansje te doen op de dansvloer. Ik ben 30 en werk als interim product marketeer.
Alles wat we moeten weten over jou?
Niks bijzonders
Kookniveau
Ik ben hier om nieuwe mensen te leren kennen en vind het leuk om te koken of samen met de eetclub uit te gaan.
Mijn dieet is...
Ik eet alles
Ik haal inspiratie uit...
Websites en Blogs
Oproepen

Eet-/borrelclub (30/35) in Amersfoort

Dionne,
2024-04-13

Bekeken: 42

Aangemeld: 0

Gereageerd: 0

Joejoeee! Wie is er op zoek naar een gezellige eet-/borrelclub? Hou je van koken, maar ook van lekker op het terras zitten? Ben je niet vies van een borreltje terwijl je goeie gesprekken voert? Mijn naam is Dionne (32), ondernemer en ik woon in het centrum van Amersfoort. Ik werk al jaren als freelancer en ben dol op mijn werk. Ik reis graag (en veel) en heb ruim 1,5 jaar in Barcelona gewoond. In mijn vrije tijd reis, kook en sport ik. En ik hou van lekker eten (zeker ook uit eten), borrelen en vind het belangrijk om goede gesprekken te voeren en niet alleen maar over het weer te praten. ;-) Ik heb geen kinderwens.

Gezellig koken, eten en wijn drinken in Amersfoort

Dionne, Amersfoort
2018-12-06

Bekeken: 726

Aangemeld: 1

Gereageerd: 0

Hi!

Voor mijn studie ben ik in Amersfoort gaan wonen en dat bevalt nog steeds erg goed. Sinds twee jaar woon ik samen met mijn vriend. We komen beide oorspronkelijk uit Zuid-Limburg en mijn vriend heeft gestudeerd in Eindhoven. 

Het lijkt ons leuk om andere stellen te leren kennen om samen te eten, te koken en wijntjes of biertjes te drinken. Ook als je geen stel bent, kun je reageren. We vinden het sowieso leuk om nieuwe mensen te leren kennen.

We zijn beide 27, werken fulltime (ik als online marketeer, hij als data scients) en wonen in het centrum van Amersfoort. Het zou leuk zijn als we met zijn 5'n of 6'n in totaal zijn. 

Ben jij of zijn jullie eind 20 of begin 30 en lijkt het jullie leuk om samen te koken en te eten? 

Stuur ons een berichtje!

https://www.eetclub.nl

Eetclubje Amersfoort

Juul, Amersfoort
2019-10-02

Bekeken: 596

Aangemeld: 10

Gereageerd: 4

Hoi!

Ik ben Juul, 27 jaar, en woon nu bijna een jaar in Amersfoort. Na wat omzwervingen voor mijn studie en werk ben ik hier terecht gekomen. Mijn vrienden wonen inmiddels verspreid over het hele land, dus even spontaan afspreken zit er vaak niet in. Ik zou het dan ook leuk vinden om in Amersfoort wat mensen te leren kennen om mee te eten, biertjes te drinken en mee af te spreken.

In mijn vrije tijd probeer ik nog wel eens hard te lopen (al hou ik dat nooit lang vol, haha), of mezelf tot rust te krijgen op een yogamat (lukt ook zelden) en heb ik de ene hobby na de andere, waaronder koken en bakken en andere experimenten in de keuken. Ook ben ik graag creatief bezig. 

Lijkt het je leuk om een keer samen te eten of wat te drinken? Dan hoor ik het graag!

Eetclub in Amersfoort

Maikel, Amersfoort
2019-05-14

Bekeken: 626

Aangemeld: 3

Gereageerd: 1

 

Hoi allemaal,

 

Wij zijn Judith en Maikel, in januari zijn we naar Amersfoort verhuisd vanwege ons werk. We houden allebei van koken en lekker eten, dus de eetclub lijkt ons een leuke manier om wat nieuwe mensen te leren kennen in deze buurt! Naast lekker eten, zijn we ook in voor een spelletjesavond of gezellig borrelen.

 

Het zou ons leuk lijken om eens in de vier tot zes weken roulerend bij elkaar een gezellige avond af te spreken.

 

Groetjes Judith en Maikel