Hallo, ik ben eloy Testerink
lid sinds August 2018
your image

Woonplaats: Amsterdam

Geslacht: man

Leeftijd: 33

Ik ben een gezellig gast die graag een praatje maakt onder het genot van een lekker glaasje wijn. Ik ben meerdere jaren actief geweest als patissier om vervolgens te beginnen aan een studie op het gebied van voedingsmiddelentechnologie. Ik ben nu bezig met afstuderen en het lijkt me erg gezellig om ergens te eten en nieuwe mensen te leren kennen.
Alles wat we moeten weten over jou?
Ik ben zelf erg sportief, ik vind het leuk om goed en gezond te eten/koken. Ik ben geen vegetariër maar ik probeer minder vlees te eten.
Kookniveau
Ik wil nieuwe mensen ontmoeten en samen met de eetclub mijn kookkunsten aanscherpen.
Ik ben dol op koken met ingrediënten van...
Wereldkeuken
De Versmarkt
Ik haal inspiratie uit...
Kookboeken
Websites en Blogs
Mijn reizen
Oproepen

Een gezellig drankje, vervolgens een hapje?

eloy Testerink, Amsterdam
2019-04-02

Bekeken: 618

Aangemeld: 1

Gereageerd: 0

Hallo daar! Mijn naam is Eloy, 28 jaar en ik woon nu een ruim jaar in Amsterdam. Ik zou graag wat meer mensen willen leren kennen om samen een drankje mee toe doen of een hapje te eten/koken. Ik zou graag een clubje willen opzetten of joinen met mannen/vrouwen in de leeftijd van 23-30 die het leuk vindt om eens per twee weken / maand samen te borrelen, koken of uit eten te gaan. Ik kan mijn weg goed vinden in een keuken en vind het leuk om nieuwe dingen uit te proberen, als extra: ik ben patissier geweest!

Verder over mij: In mijn vrije tijd sport ik graag en ben ik veel buiten te vinden. Ik hou van muziek, ondernemerschap, cultuur etc. Ik drink graag een biertje of een wijntje in een goed gezelschap of bij een lekkere maaltijd. Ik werk als Food scientist en ben vorig jaar een paar maanden naar china geweest!

Ik denk dat iedereen het wel een beetje spannend vindt: Laten we een goepje bij elkaar sprokkelen en eens een drankje doen om te kijken of het bevalt!

Groetjes!

Instagram: Eloy Testerink

https://www.eetclub.nl