Hallo, ik ben Natasja
lid sinds August 2018
your image

Geslacht: vrouw

Leeftijd: 33

Hoi! Mijn naam is Natasja, 27 jaar en ik woon sinds zo\'n 2 jaar op een prachtig plekje in Utrecht. Ik ben op zoek naar een gezellig kook/eetclubje om samen te koken, te eten en nieuwe contacten op te doen! Ik ben (nog) geen topchef maar ik hou van koken en lekker lang tafelen. Het lijkt me dus ook heel leuk om me aan te sluiten bij een clubje voor gezellige avondjes met heerlijk eten (samen gekookt of juist ergens bij een net ontdekt eettentje), maar ik ben ook van de partij als het gaat om terrasjes of andere activiteiten!
Alles wat we moeten weten over jou?
Als iemand mij schaaldieren kan leren eten.....
Kookniveau
Ik ben hier om nieuwe mensen te leren kennen en vind het leuk om te koken of samen met de eetclub uit te gaan.
Mijn dieet is...
Ik eet alles
Ik ben dol op koken met ingrediënten van...
Wereldkeuken
De Versmarkt
Bijzondere winkels
Ik haal inspiratie uit...
Websites en Blogs
Sociale Media
TV-programma’s
Kooktijdschriften
Kookboeken
Topkoks
Mijn vrienden
Oproepen

Eetclubje Utrecht!

Natasja,
2018-08-07

Bekeken: 688

Aangemeld: 0

Gereageerd: 1

Hoi allemaal, 

Omdat ik zie dat hier allemaal heeele leuke oproepjes maar nog veel meer reacties zijn geplaatst, leek het me een goed plan om een nieuw oproepje te plaatsen!

Mijn naam is Natasja, ik ben 27 jaar en ik woon sinds zo'n 2 jaar in Utrecht. Ik vind Utrecht een heerlijke stad, maar ik mis hier wel nog wat fijne sociale contacten! Lijkt het je ook leuk om samen te komen om lekker te koken en te eten, de leukste eettentjes van de stad te ontdekken en fijne avonden te beleven onder het genot van de nodige wijntjes? Stuur me dan even een berichtje! Liefs! 

https://www.eetclub.nl

Nieuwe mensen leren kennen in Utrecht

Isabella Makkinje,
2018-08-17

Bekeken: 1019

Aangemeld: 4

Gereageerd: 2

Hoi allemaal! 

Ik ben Isabella, 32, en woon nu bijna 2 jaar in Utrecht. Veel van mijn vriendinnen zijn wat verder dan ik, hebben kindjes en trekken de stad uit. Het lijkt me daarom leuk om wat nieuwe mensen te leren kennen om af en toe gezellig mee te borrelen, eten, kletsen of spontane uitstapjes mee te doen. Wie gaat er mee?! 

Groetjes,

Isabella