Hallo, ik ben Karen
lid sinds August 2018
your image

Woonplaats: Den Haag

Geslacht: vrouw

Natuurlijk houd ik van lekker eten en ik vind het fijn om zo nu en dan eens ‘goed uit te pakken’ met koken. Toch ben ik daar geen perfectiuonist in, want de gezelligheid, het tafelen zelf en de gesprekken, daar gaat het uiteindelijk om.
Alles wat we moeten weten over jou?
Ik vind het ook leuk om nieuwe plekken in Den Haag te ontdekken. Een nieuw eethuisje hier, de perfecte Turkse pizza daar... combi museum, theater of filmpje altijd leuk! Ik eet trouwens geen schaal- en schelpdieren, geen probleem voor mij om die gewoon over te slaan als jullie die wel eten.
Kookniveau
Ik ben hier om nieuwe mensen te leren kennen en vind het leuk om te koken of samen met de eetclub uit te gaan.
Mijn dieet is...
Ik eet alles
Oproepen

Terug van vakantie, mooi om met frisse ideeen, nieuwe restaurants, inspirerende gerechten en mooie ontmoetingen het \'nieuwe jaar\' in te gaan!

Karen, Den Haag
2019-08-16

Bekeken: 681

Aangemeld: 7

Gereageerd: 4

Ik begin graag laagdrempelig en open: een whatsapp groepje waar we spontaan of gepland met 2 of 10 personen ergens een hapje eten, een drankje doen, met een filmpje aansluiten of gewoon weer naar een volgende afspraak gaan. Wat daar uit ontstaat kan een 'eetclub' vormen. *Ik begin graag met gewoon een borrel ergens, om de sfeer te proeven.

https://www.eetclub.nl