Hallo, ik ben Mariska
lid sinds augustus 2018
your image

Woonplaats: Nijmegen

Geslacht: vrouw

Hoi, ik ben Mariska (29) en ik woon in Nijmegen. Ik ben nu met mijn laatste loodjes bezig voor mijn masteropleiding Onderwijskunde aan de Radboud Universiteit waarbij ik mij vooral richt op psychische problematiek bij studenten. Na een druk collegejaar, heb ik nu weer wat meer vrije tijd en wil ik graag meer mensen in Nijmegen te leren kennen. Ik ben dol op lekker eten, koken/ uit eten gaan vind ik ook erg leuk om te doen. Simpel of snel koken is ook prima of iets uitgebreider,het hoeven zeker geen top gerechten te zijn! groetjes Mariska
Alles wat we moeten weten over jou?
-
Kookniveau
Ik ben hier om nieuwe mensen te leren kennen en vind het leuk om te koken of samen met de eetclub uit te gaan.
Mijn dieet is...
Ik eet alles
Oproepen

Eetclub Nijmegen (25-35 jaar)

Mariska , Nijmegen
2019-01-16

Bekeken: 313

Aangemeld: 1

Gereageerd: 0

Hoi mensen,

Ik ben Mariska (29) en ik woon in Nijmegen. Ik ben nu met mijn laatste loodjes bezig voor mijn masteropleiding Onderwijskunde aan de universiteit. Hierbij richt ik mij vooral op psychische problematiek bij studenten. Na een druk masterjaar, heb ik nu weer wat meer vrije tijd en wil ik graag meer mensen leren kennen in Nijmegen. Daarnaast ben ik dol op lekker eten, koken/uit eten gaan. Het lijkt me daarom dan ook ontzettend leuk om een eetclubje te beginnen! Dit eventueel onder genot van een (alcholisch) drankje, een spelletje of een leuk gesprek. Uitgebreid koken kan, simpel of snel koken is ook prima. Het hoeven zeker geen top gerechten te zijn!

Spreekt jou dit ook aan? dan hoor ik het graag!

groetjes Mariska

Eetclub Nijmegen (25-35 jaar)

Mariska , Nijmegen
2019-01-16

Bekeken: 239

Aangemeld: 8

Gereageerd: 0

Hoi!

Ik wil graag een clubje opzetten om samen te koken en te eten :), leuke restaurantjes te bezoeken,een drankje/hapje te doen of om samen spelletjes te spelen! Lijkt jou dit ook leuk, stuur mij dan een berichtje!

groetjes Mariska

https://www.eetclub.nl

Borrelen en spelletjes Nijmegen

Yvonne, Nijmegen
2019-01-19

Bekeken: 637

Aangemeld: 11

Gereageerd: 2

Hoi!

Het lijkt me leuk om eens in de zoveel tijd met een klein groepje mensen een spelletje te spelen (denk aan carcassonne, kolonisten, regenwormen, machi koro) met daarbij een biertje/wijntje en eventueel wat (vegetarische) hapjes. Dus niet zozeer een eetclubje, maar wel een pot gezelligheid ;). Dat kan wat mij betreft bij iemand thuis, maar bijvoorbeeld ook in een leuke kroeg in Bottendaal of Oost.

Zelf woon ik sinds kort weer in Nijmegen, doe ik aan volleybal, luister ik graag naar gitaarmuziek, werk ik als sociaal psycholoog, en eet ik vegetarisch.

Lijkt het je wat om aan te sluiten? Stuur me dan even een berichtje!

Groetjes,

Yvonne