Hallo, ik ben Martina
lid sinds August 2018
your image

Woonplaats: Nieuwegein

Geslacht: vrouw

Hey allemaal! Mijn naam is Martina, ik ben 24 jaar oud en ik woon sinds een jaar (samen) in Nieuwegein. Het lijkt me leuk om een eetclub te starten met mensen uit de omgeving van Nieuwegein en Utrecht om gezellig samen te eten en te borrelen.
Alles wat we moeten weten over jou?
Ik heb geen allergieën of andere bijzonderheden, en hou van een wijntje op zijn tijd.
Kookniveau
Ik wil nieuwe mensen ontmoeten en samen met de eetclub mijn kookkunsten aanscherpen.
Mijn dieet is...
Ik eet alles
Ik haal inspiratie uit...
Websites en Blogs
Sociale Media
Oproepen

Gezellig samen eten en borrelen Utrecht / Nieuwegein

Martina , Nieuwegein
2018-12-19

Bekeken: 658

Aangemeld: 1

Gereageerd: 1

Hii! 

Mijn naam is Martina en ik ben 24 jaar oud! Het lijkt mij erg leuk om een gezellige eetclub op te richten met 5 a 6 vrouwen van dezelfde leeftijd (tussen 20-30 jaar) om gezellig samen te eten, te koken en te borrelen. Ik heb in Utrecht gestudeerd en woon sinds 6 jaar in deze omgeving. Sinds een jaar woon ik in Nieuwegein en in deze nieuwe fase na mijn afstuderen lijkt mij het erg leuk om nieuwe mensen te leren kennen. Naast thuis koken en borrelen hou ik er ook van om leuke nieuwe plekjes te ontdekken in de stad. 

Let me know als je interesse hebt!

X

https://www.eetclub.nl

Eten en borrelen in Utrecht

Evelien, Utrecht
2019-02-02

Bekeken: 676

Aangemeld: 2

Gereageerd: 1

Hoi :) ik ben Evelien (29) en ik hou van eten, drinken en van Utrecht! 

Ik zou graag met een paar meiden uit Utrecht van dezelfde leeftijd een eetcluppie beginnen.. niet alleen om lekker te eten (thuis of uit) maar misschien ook voor een borrel, concert of iets anders leuks in stad. 

Ik ben afgelopen zomer met mijn vriendje naar Utrecht verhuisd. Daarom lijkt het me leuk om koffietentjes, cafés en restaurants in de stad ontdekken, én nieuwe mensen te leren kennen. En oja, zo nu en dan een nieuw gerecht uit te proberen in de keuken :) Eettechnisch ben ik vegetariër, maar ben niet per se op zoek naar een vegetarisch cluppie.

Lijkt het je wat? Dan hoor ik graag of je wilt aansluiten! Groetjes, Evelien