Hallo, ik ben Sanne Bakker
lid sinds August 2018
your image

Geslacht: vrouw

Leeftijd: 34

Mijn naam is Sanne Bakker, 29 jaar en sinds een paar maanden woon ik in Amersfoort. Ik vind het hier heerlijk wonen, maar zou het leuk vinden om wat mensen hier te leren kennen. Koken is een van mijn hobbies. Ik vind het leuk om nieuwe recepten uit te proberen en schotel mijn man regelmatig weer iets nieuws voor. Behalve koken ben ik dol op reizen, naar de film gaan, speciaalbier drinken en spelletjes spelen.
Alles wat we moeten weten over jou?
Ik lust bijna alles en wil altijd nieuwe dingen proberen!
Kookniveau
Ik ben hier om nieuwe mensen te leren kennen en vind het leuk om te koken of samen met de eetclub uit te gaan.
Mijn dieet is...
Ik eet alles
Ik ben dol op koken met ingrediënten van...
Wereldkeuken
De Versmarkt
Ik haal inspiratie uit...
Kookboeken
Websites en Blogs
TV-programma’s
Kooktijdschriften
Mijn reizen
Oproepen

Eten en gezelligheid in Amersfoort

Sanne Bakker,
2018-09-09

Bekeken: 528

Aangemeld: 1

Gereageerd: 0

Hi allemaal,
Mijn naam is Sanne, 29 jaar, net getrouwd en net verhuisd naar Amersfoort. Graag zou ik wat mensen leren kennen die het ook leuk vinden om te koken en daarbij nieuwe recepten uit te proberen. Naast koken ben ik dol op spelletjes spelen, reizen, speciaalbiertjes drinken, naar de film gaan en hardlopen. Lijkt het jou leuk om ongeveer 1 keer in de maand af te spreken om bij iemand thuis te koken of wat gezelligs te doen in de stad, dan hoor ik het graag!

https://www.eetclub.nl

Eetclub Amersfoort (25-35 jaar)

Nicole,
2018-08-04

Bekeken: 559

Aangemeld: 4

Gereageerd: 0

Hallo,
Mijn naam is Nicole, ik ben 31 jaar en ik woon sinds 2,5 jaar in Amersfoort. Omdat ik niet uit de buurt van Amersfoort kom, lijkt het me fijn om meer mensen uit Amersfoort en omgeving te leren kennen. Ik ben misschien nog niet de beste kok, maar ik vind het leuk om te koken en vooral om gezellig samen te eten.
Het lijkt me leuk om met een groepje af en toe (1x per vier weken) bij elkaar te komen om gezellig te eten/koken, maar bijvoorbeeld ook om in Amersfoort (en omgeving) uit eten te gaan, met het mooie weer eens een keer een terrasje te pakken of iets leuks te ondernemen (pubquiz, bioscoop, etc.).  

Naast lekker eten houd ik ook van sporten (yoga en hardlopen), reizen, lezen, films kijken en kletsen over allerlei zaken, van simpele dingen tot serieuze gesprekken.

Wie vindt het leuk om met mij een eetclubje te starten?
Groetjes Nicole