Hallo, ik ben Angela
lid sinds August 2018
your image

Geslacht: vrouw

Leeftijd: 39

Hallo! Wij zijn in juli 2017 met ons gezin in Emmen komen wonen, nadat we 13 jaar in het westen hebben gewoond. We zouden het leuk vinden ons sociale netwerk op een ongedwongen manier uit te breiden. Periodieke eetavondjes (maandelijks tot 2-maandelijks) met een clubje lijkt ons hiervoor een een leuke insteek! Onze voorkeur gaat uit naar de zondagavond, omdat wij dan oppas hebben voor onze peuterzoon. Mijn vriend (36) is Emmenaar, die ik (34) 15 jaar geleden in Emmen leerde kennen toen ik daar even woonde. Zelf kom ik uit het westen. We zijn beiden werkzaam als adviseur. Onze zoon is uit sept \'15. Leuk als we op basis hiervan enigszins aansluiting kunnen vinden, maar dit is natuurlijk geen must. We verwachten geen culinaire hoogstandjes; een eenvoudig bordje mee-eten is prima, gezelligheid is het belangrijkst!
Alles wat we moeten weten over jou?
Ik lust alles, maar ben wel zwanger van de 2e, dus hiermee moet wel rekening gehouden kunnen worden.
Kookniveau
Ik ben hier om nieuwe mensen te leren kennen en vind het leuk om te koken of samen met de eetclub uit te gaan.
Ik haal inspiratie uit...
Websites en Blogs
Oproepen

Wij (34 & 36 met kid(s)) zoeken gezelligheid & uitbr. netwerk na verhuizing naar Emmen

An

Angela,
2018-08-29

Bekeken: 403

Aangemeld: 1

Gereageerd: 0

Hallo! Wij zijn in juli 2017 met ons gezin (ik ben 34, vriend 36, zoon uit sep '15, 2e op komst) in Emmen (Delftlanden) komen wonen, nadat we 13 jaar in het westen hebben gewoond. We zouden het leuk vinden ons sociale netwerk op een ongedwongen manier uit te breiden.

Periodieke eetavondjes (maandelijks tot 2-maandelijks) met een clubje lijkt ons hiervoor een een leuke insteek! Onze voorkeur gaat uit naar de zondagavond, omdat wij dan oppas hebben voor onze peuterzoon.

https://www.eetclub.nl

Koken, eten, wijntje en gezellig kletsen.

Ja

Janine , Nieuw-Schoonebeek
2018-06-22

Bekeken: 482

Aangemeld: 2

Gereageerd: 4

Leuk dat je mijn oproep leest. Ik wil graag een eetclub oprichten met een aantal vrouwen en evt mannen uit de buurt van Nieuw Schoonebeek. Wij ( mijn man, ons zoontje van 7 maanden en ik) zijn begin April verhuisd van Amersfoort naar hier. 

Mijn doel is om leuke en gezellige mensen te leren kennen onder het genot van een hapje en een drankje. Hou je van koken en praten over van alles en nog wat meld je dan aan, dan kunnen we starten.

Lekker koken maar vooral lekker eten!

Jo

Jorien, Emmen
2017-03-28

Bekeken: 431

Aangemeld: 1

Gereageerd: 0

Hallo allemaal.

Ik ben op zoek naar een gezellig groepje/stellen om af en toe mee te koken en gezellig te eten. 

We wonen sinds een jaar in emmen en willen graag wat meer mensen in de omgeving leren kennen 

Groetjes Jorien

Ps leeftijd graag 25+ tot 35/40?