Hallo, ik ben Natasja
lid sinds augustus 2018
your image

Woonplaats: Groningen

Geslacht: vrouw

Leeftijd: 26

Hoi, ik ben Natasja 25 jaar en woon nu een jaar in Groningen. Ik werk als ict consultant door het hele land. In mijn vrije tijd doe ik aan wedstrijd zwemmen en sinds kort ook bootcamp. In de weekenden ga ik graag een drankje doen met vrienden. Ik hou erg van bordspelletjes, festivals en uitgaan op z\\\'n tijd.
Alles wat we moeten weten over jou?
Ik ben geen grote liefhebber van vis. Maar probeer graag nieuwe dingen.
Kookniveau
Ik wil nieuwe mensen ontmoeten en samen met de eetclub mijn kookkunsten aanscherpen.
Mijn dieet is...
Ik eet alles
Ik ben dol op koken met ingrediënten van...
Wereldkeuken
Ik haal inspiratie uit...
Kookboeken
Websites en Blogs
Oproepen

Vrijmibo /spelletjes /gezelligheid in Groningen

Natasja, Groningen
2019-01-02

Bekeken: 513

Aangemeld: 4

Gereageerd: 1

Hallo allemaal, 

Ik woon nu een jaartje in Groningen en het lijkt me leuk om een eetclubje te beginnen waarbij we 1 of 2 keer in de maand samen komen. Lekker koken en lekker een biertje of wijntje drinken. Beetje de vrijdagmiddagborrel doorzetten. Ik vind het verder leuk om misschien gezelschapsspellen zoals 30 seconds te spelen en af en toe ook een dansje te wagen. 

 

Ik ben 25 jaar en werk full time als ict consultant. In mijn vrije tijd ga ik graag zwemmen en sinds kort ook bootcamp. Ik vind het leuk om nieuwe gerechten te leren. Ik probeer zelf tegenwoordig steeds minder met pakjes te koken en ipv daarvan met lekkere verse ingedredienten te gebruiken. 

https://www.eetclub.nl

Het leukste kookgroepje van Groningen!

Marcella,
2018-10-04

Bekeken: 369

Aangemeld: 7

Gereageerd: 0

Sluit je aan bij het leukste kookgroepje van Groningen! Op dit moment bestaan we uit 5 meiden en zoeken er nog 2 gezellige meiden bij! We koken en dineren regelmatig samen maar gaan ook wel eens een hapje en drankje buiten de deur doen, zoals ontbijten, lunchen, dineren of een koffietje :) Daarnaast vinden we het ook leuk om andere activiteiten the ondernemen zoals een filmavondje, ouderwets gezelschapsspellen spelen en hebben binnenkort zelfs een georganiseerde wijnproeverij! Klinkt geweldig toch? :D 

Overtuigd? Stuur gerust een berichtje om je aan te melden voor ons groepje :)