Hallo, ik ben Jolien
lid sinds September 2018
your image

Woonplaats: Arnhem

Geslacht: vrouw

Leeftijd: 30

Hoe veel leuker is het om te koken voor anderen dan alleen voor jezelf? Een echte keukenprinses ben ik niet, maar over het algemeen hoor ik m’n publiek ook niet klagen;). Ik word enthousiast van nieuwe smaken en ingrediënten proberen, maar bovendien lijkt het me gezellig om nieuwe mensen te leren kennen. Daarnaast hou ik er een stiekeme hobby van uitgebreid koffietentjes testen op na ;). Na 11 jaar in Groningen gewoond te hebben (blijven plakken na mijn studie Psychologie) ben ik sinds heel kort verhuisd naar Arnhem om een nieuwe uitdaging aan te gaan. Heel leuk en spannend! Maar ik mis ook heel erg de gezelligheid van vrienden en bekenden om me heen. Ik heb mijn eetclub in Groningen achter gelaten, daarom begin ik heel graag een nieuwe in Arnhem! Meer weten? Ik hoor het graag!
Alles wat we moeten weten over jou?
Ik eet zelf geen vlees, wel vis!
Kookniveau
Ik ben hier om nieuwe mensen te leren kennen en vind het leuk om te koken of samen met de eetclub uit te gaan.
Mijn dieet is...
Vegetarisch/Veganistisch
Ik ben dol op koken met ingrediënten van...
Wereldkeuken
De Versmarkt
Ik haal inspiratie uit...
Kookboeken
Familierecepten
Websites en Blogs
Sociale Media
Kooktijdschriften
Mijn vrienden
Mijn reizen
Oproepen

Verhuisd, dus tijd voor een nieuwe eetclub in een nieuwe stad (Arnhem)!

Jolien, Arnhem
2019-11-12

Bekeken: 277

Aangemeld: 3

Gereageerd: 3

Hoi!

Ik ben op zoek naar gezelligheid in de stad Arnhem! Sinds kort woon ik hier en dat vind ik leuk, maar soms ook best saai in mijn eentje ;). Vind jij het net zo leuk als ik om nieuwe koffietentjes te ontdekken of samen een hapje te eten? Ik hoor het graag! 
Ik vind koken leuk, maar na een werkdag hang ik over het algemeen niet een enorme keukenprinses uit. Vind je een gewoon lekkere en voedzame maaltijd ook prima en verkies jij net als ik gezelligheid boven culinairiteit? Meld je dan aan!

In mijn profiel staat nog iets meer info over wie ik ben!

Kookkoning(inn)en uit Groningen gezocht!

Jolien, Groningen
2018-10-30

Bekeken: 630

Aangemeld: 4

Gereageerd: 3

Hoi kook- en eetliefhebbers,

Ik geloof niet dat je een keukenprinses (of koning(in)) hoeft te zijn om een leuke avond met een hapje en drankje te hebben. Ik zoek daarom Groningers die niet vies zijn van een beetje koken maar bovenal wat gezelligheid zoeken :)!

Ik ben zelf een 29-jarige, werkende Groninger. Ik hou van hobbies (reizen, sporten, tuinieren, klussen, koken) en van nieuwe dingen doen en ervaren. 

Zelf kook ik best graag en probeer wel eens wat uit. Durf jij het aan om een maaltje van mij te proberen? Meld je aan!

https://www.eetclub.nl