Hallo, ik ben Katja
lid sinds September 2018
your image

Woonplaats: Schiedam

Geslacht: vrouw

Leeftijd: 40

Ik hou van koken, eten, gezelligheid en mensen. Ik vind het leuk om mensen van mijn leeftijd te leren kennen met wie ik de zelfde interesses deel. Ik ben 3 jaar geleden naar Schiedam verhuisd en wil graag nog meer nieuwe mesen leren kennen. Door het oppakken van een nieuwe baan en het settelen ben ik hier de afgelopen tijd nog niet echt aantoe gekomen.
Alles wat we moeten weten over jou?
Ik hou van eten en eet eigenlijk alles. Ik heb helaas een paar keer een allergisch reactie op vis gehad, terwijl ik het erg lekker vond :( maar dat waren alleen ‘bijzondere’ gerechten (vissoep, kaviaar, garnalen, sushi)
Kookniveau
Ik wil nieuwe mensen ontmoeten en samen met de eetclub mijn kookkunsten aanscherpen.
Mijn dieet is...
Ik eet alles
Ik ben dol op koken met ingrediënten van...
De Versmarkt
Bijzondere winkels
Ik haal inspiratie uit...
Kookboeken
Websites en Blogs
Sociale Media
Kooktijdschriften
Mijn vrienden
Familierecepten
Oproepen

Gezelligheid en lekker eten in Den Haag/Rotterdam

Katja,
2019-01-15

Bekeken: 838

Aangemeld: 3

Gereageerd: 5

Lieve mensen,

Ik hou van koken, nieuwe recepten uitproberen, taarten bakken en natuurlijk alles gezellig met een paar lieve mensen opeten. Samen koken en gezellig in de keuken staan en kookervaringen delen lijkt me  erg leuk. 

Het zou geweldig zijn om meer mensen te leren kennen die dit ook leuk vinden en hiernaast ook graag nieuwe mensen willen leren kennen.  

Af en toe afspreken om een terassje te pakken lijkt me ook gezellig.

Heb je er zin in, dan reageer hieronder of schrijf me een berichtje. En houd vervolgens de website in de gaten (je krijgt geen mail als je een berichtje hebt, daardoor kan je berichtjes mis lopen...)

groetjes en misschien tot snel! :)

 

https://www.eetclub.nl

Een leuke, gezellige kookclub in Lansingerland

Jo

Josine, Bergschenhoek
2018-12-13

Bekeken: 1144

Aangemeld: 1

Gereageerd: 0

Hallo kookliefhebbers,

Het lijkt me leuk, gezellig en leerzaam om met een paar mensen een eetclub op te richten.Ik houd erg van gezelligheid met leuke mensen om me heen, en dan vooral in de vorm van koken, gezellig tafelen etcetera. Het idee is om dan eens in de 4/6 weken samen te komen en er een gezellige avond van te maken. Lijkt jou dat ook wat? Grote gemene deler voor deze oproep: eten en wat inhoud. Leuke gesprekjes, lekker eten en en lekkere drankjes, leuke avond. Een clubje met mensen die er ook zin in hebben :)

Ik hoor graag van jullie.  

Groetjes Josine

Lekker en gezellig eten (Den Haag e.o.)

Marien,
2018-10-15

Bekeken: 626

Aangemeld: 2

Gereageerd: 4

Ik houd van lekker eten, koken en gezelligheid, vandaar deze oproep! Ik woon nu 2,5 jaar in Den Haag en het lijkt me leuk om op deze manier nieuwe contacten op te doen.

In mijn vrije tijd loop ik hard, word ik heel blij van de zon, kom graag in Meijdendel, hou van een bordspel op zijn tijd (en dan zul je ook mijn fanatieke kant zien ☺️) en zoek ik graag vrienden en familie op, o.a. in het noorden van het land.  

Ik zie een groepje voor me van 5 a 6 mensen met wie we regelmatig (maandelijks of 6 wekelijks? ) bij elkaar thuis eten, afgewisseld met af en toe uiteten, en met de nadruk op het sociale aspect. Geen culinaire hoogstandjes, maar wel verrassend, vers en gevarieerd eten. Ik vond het leuk om nieuwe dingen te proberen en ben dol op toetjes (maar ook op voor- en hoofdgerehten ;) )

Het lijkt me leuk om een eerste keer uiteten te gaan om kennis te maken en elkaars ideeen te horen om tot een eetclub-concept te komen wat voor ons werkt :)