Hallo, ik ben Emile
lid sinds september 2018
your image

Woonplaats: Amsterdam

Geslacht: man

Leeftijd: 53

Op de een of andere manier blijft het kriebelen...de liefde voor koken van huis uit meegekregen en vooral met feestdagen wil ik nog altijd in de keuken iets moois creëren. En mooie wijnen zijn daar natuurlijk een perfecte aanvulling op. Om mezelf uit te dagen nu op zoek naar een kook/eetclub in Amsterdam. Ben een jonge 50-er met relatie en opgroeiende kinderen, hbo opleiding, woon aan de oost-kant van Amsterdam.
Alles wat we moeten weten over jou?
Op gebied van koken geen grenzen of belemmeringen, graag nieuwe dingen proberen! Geen hinder van allergieën en sta open voor de meeste soorten keukens.
Kookniveau
Ik ben hier om nieuwe mensen te leren kennen en vind het leuk om te koken of samen met de eetclub uit te gaan.
Mijn dieet is...
Ik eet alles
Ik ben dol op koken met ingrediënten van...
De Versmarkt
Bijzondere winkels
Ik haal inspiratie uit...
Kookboeken
Sociale Media
Mijn reizen
Oproepen

(over)koken van gezelligheid; join the club! (40+)

Emile, Amsterdam
2019-05-16

Bekeken: 39

Aangemeld: 0

Gereageerd: 0

We zien elkaar eens in de zes weken en maken dan lekkere/mooie gerechten, waarna het goed natafelen is. Onze club is nu 2 v/2 m rijk dus is er ruimte voor een paar gezellige nieuwe kokers. We zijn al even actief en gaan nu wat meer variëren: andere kookstijlen (vega, BBQ) uitproberen, wijnproeverijen ...noem maar op. Heb jij goede ideeën/inspiratie? Ben je 40+ en wil je jouw culinaire ervaring/genen/aanleg/inspiratie delen met andere gezellige Amsterdammers? Laat dan van je horen, dan zien   we je graag snel ergens in Amsterdam voor een toost op het leven....en koken! Tot snel!  Groet, Emile

https://www.eetclub.nl

Mannen gezocht voor wijnclub in Amsterdam

Atay, Amsterdam
2018-11-05

Bekeken: 154

Aangemeld: 2

Gereageerd: 0

Het lijkt me gezellig om eens per maand een paar mooie flessen open te trekken en goede gesprekken te voeren met mannen die hetzelfde in het leven staan als ik.

Ik ben Atay, 37 jaar en woon met mn vrouw en baby in Amsterdam Zuid. Ik hou van goede wijnen, ondernemen, reizen en schaken. Persoonlijke ontwikkeling vind ik erg belangrijk, ik luister veel podcasts en lees boeken die me meer leren over mezelf en het leven. Ik heb respect voor de wereld en mezelf; daarom eet ik geen dieren.