Hallo, ik ben Emile
lid sinds September 2018
your image

Woonplaats: Amsterdam

Geslacht: man

Koken en wijn; heerlijk om mee bezig te zijn.... en dan liefst met grote regelmaat. Er is op culinair gebied zoveel moois te proeven en ontdekken, en een gezellige groep mensen om dat mee te delen is dé basis voor een mooie, gezellige avond met goede gesprekken.
Alles wat we moeten weten over jou?
Op gebied van wijnen en koken geen grenzen of belemmeringen, graag nieuwe dingen proberen! Geen hinder van allergieën en sta open voor de meeste soorten keukens.
Kookniveau
Ik ben hier om nieuwe mensen te leren kennen en vind het leuk om te koken of samen met de eetclub uit te gaan.
Mijn dieet is...
Halal of Kosher
Ik ben dol op koken met ingrediënten van...
De Versmarkt
Bijzondere winkels
Ik haal inspiratie uit...
Kookboeken
Sociale Media
Mijn reizen
TV-programma’s
Topkoks
Mijn vrienden
Oproepen

(over)koken van gezelligheid; join the club! (40+)

Emile, Amsterdam
2020-04-05

Bekeken: 561

Aangemeld: 2

Gereageerd: 0

We zien elkaar eens in de zes weken en maken dan lekkere/mooie gerechten, waarna het goed natafelen is. Onze club is nu 2 v/2 m rijk dus is er ruimte voor een paar gezellige nieuwe kokers. We zijn al even actief en gaan nu wat meer variëren: andere kookstijlen (vega, BBQ) uitproberen, wijnproeverijen ...noem maar op. Heb jij goede ideeën/inspiratie? Ben je 40+ en wil je jouw culinaire ervaring/genen/aanleg/inspiratie delen met andere gezellige Amsterdammers? Laat dan van je horen, dan zien   we je graag snel ergens in Amsterdam voor een toost op het leven....en koken! Tot snel!  Groet, Emile

Leuke mensen gezocht voor wijn in Amsterdam!

Emile, Amsterdam
2019-06-26

Bekeken: 284

Aangemeld: 2

Gereageerd: 0

Een mooie fles Sassicaia, Meursault, Dominus opentrekken? Of toch maar die bescheiden ontdekking uit de schappen van AH? Kan allemaal! Je bent altijd al een fan van goede wijn geweest, en wilt meer weten (en proeven) van écht mooie wijnen? Dan is dit wat voor jou. Ik zou echt graag eens per maand/twee maanden met een aantal 40/50-ers vól in de wereld van wijn te duiken door al het moois op de wereld te vinden, erover te lezen, en zeker te proeven, bespreken, bewonderen, bekritiseren met een gezellige club mensen met eenzelfde passie. Kennisniveau hoeft niet hoog te zijn, wel de interesse en inzet. Plaats van handeling: iemands woning, een wijnproeverij, wijnbar of wijncursus; daar waar de inspiratie, sfeer én natuurlijk de mooie wijnen zijn. De wijnclub; zoveel mogelijk verschillende mensen (regio Amsterdam) met dezelfde passie, humor én een goed verhaal. Want met gezelligheid, passie voor wijn en een goed gesprek maak je de mooiste avonden. Na de zomer starten? Ik hoor graag van je!

grt. Emile

 

P.S. natuurlijk eten we er ook moois bij die mooie wijnen ... ;-)

https://www.eetclub.nl

Voor lekker eten en drinken

Thomas, Amsterdam
2019-03-18

Bekeken: 338

Aangemeld: 3

Gereageerd: 1

Behalve lekker eten en drinken houd ik van lekker lezen en naar de film gaan. Ik ben 46 jaar en ik heb dus al enige ervaring met koken. Het lijkt me leuk ervaringen uit te wisselen en samen te komen om onze hobby uit te oefenen en spijzen te verorberen met een goed glas wijn erbij.

Mannen gezocht voor wijnclub in Amsterdam

Annemiek, Amsterdam
2018-11-05

Bekeken: 383

Aangemeld: 2

Gereageerd: 0

Het lijkt me gezellig om eens per maand een paar mooie flessen open te trekken en goede gesprekken te voeren met mannen die hetzelfde in het leven staan als ik.

Ik ben Atay, 37 jaar en woon met mn vrouw en baby in Amsterdam Zuid. Ik hou van goede wijnen, ondernemen, reizen en schaken. Persoonlijke ontwikkeling vind ik erg belangrijk, ik luister veel podcasts en lees boeken die me meer leren over mezelf en het leven. Ik heb respect voor de wereld en mezelf; daarom eet ik geen dieren.