Hallo, ik ben Laura
lid sinds October 2018
your image

Geslacht: vrouw

Leeftijd: 32

Ik hou ontzettend van koken, zeker voor gezelschap. Ik vind het leuk om meer mensen in den haag te leren kennen aangezien mijn vrienden/collega’s en werk allemaal in Amsterdam zitten! Ik ben op zoek naar mensen die houden van een borrel en een feestje/festival maar ook juist van goede gesprekken op de bank. Kijk er naar uit!
Alles wat we moeten weten over jou?
Ik hou van gezond en verantwoord eten en vind fit en vitaal zijn belangrijk! Echter maak je mij niet blij met enkel blaadjes sla en soja melk ;).. We moeten er wel van kunnen genieten natuurlijk.
Kookniveau
Ik ben hier om nieuwe mensen te leren kennen en vind het leuk om te koken of samen met de eetclub uit te gaan.
Mijn dieet is...
Ik eet alles
Ik ben dol op koken met ingrediënten van...
Wereldkeuken
De Versmarkt
Bijzondere winkels
Ik haal inspiratie uit...
Kookboeken
Websites en Blogs
Sociale Media
Oproepen

Je kent ze wel: 27 jarige, net werkende juppen die graag een sociaal cluppie vormen in Den Haag!

La

Laura,
2018-10-04

Bekeken: 785

Aangemeld: 4

Gereageerd: 0

Hallo!

Ik ben Laura en (jaja uit de titel) 27 jaar. Ik werk in Amsterdam, en woon zoals velen van jullie met liefde in het mooie Den Haag! Ik hou enorm van koken voor gezelschap en van eten buiten de deur.

Aangezien (bijna alle) vrienden/collega’s in Amsterdam wonen, ben ik daar vaak te vinden. Echter valt er zo veel leuks te ontdekken in Den Haag! Of het nou thuis is met leuke nieuwe mensen, of in een van de vele restaurantjes of barretjes, ik zou het graag met een paar leuke mensen ontdekken.

Spreekt jou dit aan? En ben jij ook iemand die houdt van een borrel/etentje/wellicht een feestje op zn tijd maar óok degene die houdt van goede gesprekken op de bank? Dan zeg ik: laten we die bucketlist van restaurantjes incl onze thuis restaurantjes samen afstrepen!

Ben benieuwd! Groetjes, Laura

https://www.eetclub.nl