Hallo, ik ben Kim
lid sinds October 2018
your image

Woonplaats: Utrecht

Geslacht: vrouw

Hey foodlovers! Ik ben Kim, 28 jaar en woon al een aantal jaar in Utrecht. Na mijn studie ben ik hier blijven plakken en ik ben nog niet van plan weg te gaan. Het lijkt me leuk om via een eetclubje nieuwe sociale contacten op te doen en te proeven van zowel gezelligheid als nieuwe keuken experimenten. Verder over mij: creatief, sociaal dier, easy going en een brede interesse van kunst tot cultuur en verder. Je kunt mij in de keuken vinden om nieuwe recepten van over de hele wereld uit te proberen. Mijn specialiteit? Dumplings! Naast een super fancy eetclub idee lijkt het me ook leuk gewoon eens in de twee weken met drie of vier personen totaal te eten :)
Alles wat we moeten weten over jou?
Zelf eet ik bewust niet te vaak vlees, ik heb echter geen problemen met zowel vegetarisch/veganistisch eten als een keer wel vlees of vis. Allergieën? Not really, maar van gerechten met een overload aan room of zuivel wordt mijn lichaam niet blij.
Kookniveau
Ik ben hier om nieuwe mensen te leren kennen en vind het leuk om te koken of samen met de eetclub uit te gaan.
Mijn dieet is...
Vegetarisch/Veganistisch
Ik eet alles
Oproepen

Gezellig eetclubje in Utrecht (misschien zelfs op doordeweekse avonden?)

Kim, Utrecht
2021-10-04

Bekeken: 648

Aangemeld: 0

Gereageerd: 11

Hi foodlovers en gezelschapzoekers! Tijd voor een wat afwijkend oproepje in vergelijking met de rest. Natuurlijk houd ik ook ontzettend van borrelen, spelletjes en uit eten. Maar, wat ik nou nog leuker zou vinden via deze site, is om mensen te vinden die het ook gewoon leuk vinden om doordeweeks samen te eten. Hoeft niet moeilijk, maar bijvoorbeeld gewoon eens in de twee weken samen koken/eten als afsluiter van de (werk)dag. Ik dacht hierbij aan een gezelschap van 3 à 4 personen totaal, om het gewoon een easy doordeweekse eet afspraak te houden. In het weekend hebben we vaak al genoeg te doen, maar de doordeweekse avonden mis ik soms wel dit soort eet afspraken. Kan jij je hierin vinden, dan hoor ik graag van je! 
*Als het klikt en en animo is, vind ik het ook leuk dit eens in de twee weken te doen bijvoorbeeld.

https://www.eetclub.nl

Jamjamjam!

Roosmeurs, Utrecht
2018-06-21

Bekeken: 1538

Aangemeld: 16

Gereageerd: 3

Joe allemaal! 

Een gezellig, informeel en smakelijk kookclubje, wie wil dat nou niet!

Ik wel, ik ben Roos, 25 jaar oud en onlangs het Utrechts avontuur aangegaan. Met een leuk huisje, een fijne baan als juf en hopelijk met een gezellig kookclubje zit ik wel gebakken!

Het lijkt me gezellig om nieuwe mensen te ontmoeten, gezellig te kokkerellen en natuurlijk te kunnen proosten met een lekker wijntje! Ik hoop jullie ook!

Heb jij het kookclubje dat ik zoek, of mag ik de oprichter zijn van een nieuwe club (doe ik graag!) dan hoor ik jullie! 

Groetjes, 

Roos