Hallo, ik ben Mariska
lid sinds November 2018
your image

Woonplaats: Amsterdam

Geslacht: vrouw

Leeftijd: 27

Woon nu bijna twee jaar in Amsterdam, maar heb nog maar weinig eettentjes ontdekt! Het lijkt me gezellig om nieuwe mensen te leren kennen om lekker samen te koken/hotspots te ontdekke en andere activiteiten te ondernemen (borrel, cabaret, cultuur, sport, kookles, you name it)! Samen tafelen, kletsen over de mooie dingen in het leven zoals reizen en lachen is toch het mooiste wat er is?!? :))
Alles wat we moeten weten over jou?
Ik lust alles behalve spruitjes, witlof en oesters haha
Kookniveau
Ik wil nieuwe mensen ontmoeten en samen met de eetclub mijn kookkunsten aanscherpen.
Mijn dieet is...
Ik eet alles
Ik ben dol op koken met ingrediënten van...
Wereldkeuken
Ik haal inspiratie uit...
Kookboeken
Familierecepten
Websites en Blogs
TV-programma’s
Topkoks
Mijn vrienden
Mijn reizen
Oproepen

Foodie zoekt gezellige groep mensen! (20-30 jaar)

Mariska , Amsterdam
2019-02-04

Bekeken: 278

Aangemeld: 2

Gereageerd: 0

Hi iedereen! 

 

Ik ben Mariska, 25 jaar en een echte foodie (halve Insta staat vol met foto's van eten haha). 

Vanwaar deze oproep?

Ik houd van koken, nieuwe dingen proberen hierin en ik vind het extra leuk om dit te delen met anderen! Ook het uitwisselen van andere recepten lijkt me leuk en sowieso het hele concept van nieuwe gezellige mensen leren kennen! Door het onregelmatige werkschema van mijn huisgenoten kook ik vaak voor mezelf alleen en dat is toch wat minder gezellig. Het lijkt me leuk om hier een gezellige groep mensen te leren kennen die net zo dol zijn op lekker lang tafelen en koken als ik! Laat me weten of je het ook leuk lijkt om zo nu en dan af te spreken! Of dat nou is om te koken, te borrelen of nieuwe eettentjes in Amsterdam te ontdekken! Andere activiteiten lijken me ook tof zoals wat meer de stad ontdekken op een culturele manier! Joeee mijn verhaal wordt alweer te lang haha!

Groetjes,

Mariska

https://www.eetclub.nl

Gezelligheid in Amsterdam

Martin, Amsterdam
2018-06-26

Bekeken: 926

Aangemeld: 38

Gereageerd: 3

Omdat een aantal personen na hun inschrijving niet meer hebben gereageerd, hebben we nog een paar plaatsen vrij in onze eetclub! 

Hi,

Ik ben Martin, 25 jaar en woon/werk sinds een aantal maanden in het mooie Amsterdam. Nog niet zo lang geleden heb ik samen met een aantal anderen een eetclub opgericht. Onze focus ligt niet alleen op samen eten, maar vooral op gezelligheid, borrelen en nieuwe mensen leren kennen. Wij zijn op zoek naar nieuwe leden, die van gezelligheid houden en het leuk vinden dingen te ondernemen. Bijvoorbeeld: Uit eten gaan, ergens iets drinken etc. De bedoeling is om af en toe af te spreken (ook hebben we een groepsapp). We proberen in ieder geval elke maand eens af te spreken.

Lijkt het je leuk ook een keer mee te borrelen? Stuur mij dan even een berichtje met wat informatie over jezelf (en eventueel je telefoonnummer zodat we je kunnen toevoegen aan de groepsapp).

PS: Je krijgt geen notificatie wanneer je een berichtje terugkrijgt, hou de website dus goed in de gaten!!

 

Groet, Martin