Hallo, ik ben Elona Schuurman
lid sinds november 2018
your image

Woonplaats: Venlo

Geslacht: vrouw

Hoi! Samen met mijn vriend woon ik sinds februari in het mooie Venlo. We willen graag nieuwe mensen leren kennen. En hoe kan dat nou beter dan onder het genot van lekker eten en een wijntje (of biertje)? Wij zijn op zoek naar een aantal jonge mensen of stellen die het vinden om bijvoorbeeld 1 keer per maand gezellig samen te eten. Wij kijken uit naar jullie reactie!
Alles wat we moeten weten over jou?
_
Kookniveau
Ik ben hier om nieuwe mensen te leren kennen en vind het leuk om te koken of samen met de eetclub uit te gaan.
Mijn dieet is...
Ik eet alles
Ik haal inspiratie uit...
Kookboeken
Websites en Blogs
Kooktijdschriften
Oproepen

Gezellige eetliefhebbers in omgeving Venlo gezocht!

Elona Schuurman, Venlo
2019-04-19

Bekeken: 123

Aangemeld: 1

Gereageerd: 0

Hoi! Samen met mijn vriend woon ik sinds februari in het mooie Venlo. We zijn 24 en 28 jaar oud. We willen graag nieuwe mensen leren kennen. En hoe kan dat nou beter dan onder het genot van lekker eten en een wijntje (of biertje)? Wij zijn op zoek naar een aantal jonge mensen of stellen die het leuk vinden om bijvoorbeeld 1 keer per maand gezellig samen te eten. Wij kijken uit naar jullie reactie! 

https://www.eetclub.nl

Gezellig samen eten

Anke,
2019-03-06

Bekeken: 42

Aangemeld: 2

Gereageerd: 0

Omdat ik redelijk nieuw ben in Swalmen en omgeving lijkt het me leuk middels deze gezamenlijke hobby nieuwe mensen te leren kennen. Ik ben Anke, 25 jaar en vind het leuk om te koken en bakken (liefst voor anderen). Of dat stelletjes zijn of alleenstaanden, man of vrouw, dat maakt niet uit. Maar het zou wel leuk zijn als de leeftijden een beetje op elkaar aansluiten. Dus ben jij (ongeveer) tussen de 20 en 35 en wil je ook nieuwe mensen leren kennen? Dan hoor ik hopelijk snel iets van je!