Hallo, ik ben Elona
lid sinds November 2018
your image

Woonplaats: Nieuwleusen

Geslacht: vrouw

Hi! Mijn vriend en ik wonen sinds 1,5 jaar samen in Nieuwleusen, een dorp tussen Meppel en Zwolle. We willen graag nieuwe mensen leren kennen. En hoe kan dat nou beter dan onder het genot van lekker eten en een wijntje (of biertje)? Wij zijn op zoek naar een aantal jonge mensen of stellen die het leuk vinden om bijvoorbeeld 1 keer per maand gezellig samen te eten. Wij kijken uit naar jullie reactie!
Alles wat we moeten weten over jou?
_
Kookniveau
Ik ben hier om nieuwe mensen te leren kennen en vind het leuk om te koken of samen met de eetclub uit te gaan.
Mijn dieet is...
Ik eet alles
Ik haal inspiratie uit...
Kookboeken
Websites en Blogs
Kooktijdschriften
Mijn vrienden
Oproepen

Gezellige eetclub leden gezocht

Elona, Nieuwleusen
2023-09-21

Bekeken: 311

Aangemeld: 0

Gereageerd: 1

Hi allemaal! Samen met mijn vriend woon ik in Nieuwleusen, een dorp tussen Zwolle en Meppel. We zijn opzoek naar mensen rond onze leeftijd, waar we leuke avonden mee kunnen hebben met lekker eten, goede wijn en gezellige gesprekken. Wie meld zich aan? (:

Gezellige eetliefhebbers in omgeving Venlo gezocht!

Elona, Venlo
2019-04-19

Bekeken: 575

Aangemeld: 2

Gereageerd: 0

Hoi! Samen met mijn vriend woon ik sinds februari in het mooie Venlo. We zijn 24 en 28 jaar oud. We willen graag nieuwe mensen leren kennen. En hoe kan dat nou beter dan onder het genot van lekker eten en een wijntje (of biertje)? Wij zijn op zoek naar een aantal jonge mensen of stellen die het leuk vinden om bijvoorbeeld 1 keer per maand gezellig samen te eten. Wij kijken uit naar jullie reactie! 

https://www.eetclub.nl