Hallo, ik ben Lotte
lid sinds December 2018
your image

Woonplaats: Amsterdam

Geslacht: vrouw

Leeftijd: 30

Het lijkt mij heel leuk om mensen te ontmoeten die het gezellig vinden om af te spreken en dezelfde liefde voor eten en wijn/bier hebben als ik. Maar gewoon gezellig afspreken voor een drankje zie ook zeker zitten. Ik hou ervan nieuwe recepten te proberen maar ook van lekker uiteten in een leuk nieuw restaurant. Heb net een nieuw Ottelenghi kookboek waar ik veel uit inspiratie uur haal! Ik woon al 10 jaar in Amsterdam maar merk dat veel mensen om mij heen druk zijn met settelen en kinderen krijgen, terwijl ik 29 ben er daar nog niet echt aan toe ben. Lijkt mij leuk om nieuwe mensen te ontmoeten!
Alles wat we moeten weten over jou?
Ik probeer veel vegetarisch te koken ivm beperken wereldwijd vleesconsumptie
Kookniveau
Ik wil nieuwe mensen ontmoeten en samen met de eetclub mijn kookkunsten aanscherpen.
Mijn dieet is...
Ik eet alles
Ik ben dol op koken met ingrediënten van...
Wereldkeuken
De Versmarkt
Ik haal inspiratie uit...
Kookboeken
Mijn vrienden
Mijn reizen
Oproepen

Eten en borrelen in Amsterdam

Lotte, Amsterdam
2019-04-26

Bekeken: 398

Aangemeld: 8

Gereageerd: 4

Hoi allemaal,

Ik ben Lotte (29 jaar) werk als consultant en woon alweer 10 jaar in Amsterdam, maar merk dat ik behoefte heb om nieuwe mensen te leren kennen! Ook omdat veel van mijn vrienden verhuizen naar buiten Amsterdam of al wat meer gaan settelen. 

Lijkt mij leuk om met een groep werkende mensen (25-35 jaar) bijvoorbeeld 1x per maand te koken, samen te eten, gezellig te borrelen, thuis bij iemand of ergens in de stad.Zelf houd ik erg van nieuwe gerechten en restaurants uitproberen.

Stuur me maar een berichtje als je hierin interesse hebt! Liefst incl 06 nummer, dan neem ik rechtstreeks contact op want berichten sturen via deze site geven geen melding.

 

 

https://www.eetclub.nl

Eet/gezelligheidsclubje in Amsterdam!

Sanne, Amsterdam
2019-01-23

Bekeken: 860

Aangemeld: 16

Gereageerd: 4

Hoi allemaal,

Mijn naam is Sanne, 29 jaar en woon in Amsterdam. Om me heen zijn mensen aan het trouwen en kinderen aan het krijgen... haha ben ik nog niet aan toe dus het leek me een leuk idee om een eet/gezelligheidsclubje op te richten met like minded mensen ;)  

Het leukst lijkt het mij als het een goede mix wordt van samen gezellig eten, borrelen, drankje doen, spelletjes, stappen maar ook events en hotspots in Amsterdam bezoeken. Er is zoveel leuks te ontdekken :D

Kort wat over mezelf: 

Natuurlijk ben ik dol op eten en koken, vooral de wereldkeuken. Daarnaast ben ik momenteel druk op zoek naar een nieuwe baan, hou van reizen, creatief bezig zijn, sporten, andere culturen leren kennen en mijn horizon verbreden. 

Dus woon je in de omgeving van Amsterdam, rond de 30, nog niet klaar om te settlen en enthousiast om nieuwe mensen te leren kennen? Stuur me een berichtje en regel ik een leuke meetup in de stad.