Hallo, ik ben Anoek
lid sinds December 2018
your image

Woonplaats: Breda

Geslacht: vrouw

Leeftijd: 46

Spontane meid met veel doorzettingsvermogen. Soms druk, soms rustig, ligt ook een beetje aan de omgeving waarin of de mensen bij wie ik me bevind.
Alles wat we moeten weten over jou?
Trouw. Een partner en 2 dochters van 11 en 14 en al jaren bij dezelfde topbaas in een fantastisch open, eerlijk en oprecht topteam in de sociale sector..
Kookniveau
Ik ben hier om nieuwe mensen te leren kennen en vind het leuk om te koken of samen met de eetclub uit te gaan.
Ik ben dol op koken met ingrediënten van...
Wereldkeuken
Bijzondere winkels
De nieuwste trend
Ik haal inspiratie uit...
Kookboeken
Familierecepten
Websites en Blogs
TV-programma’s
Topkoks
Mijn vrienden
Mijn reizen
Oproepen

Een bestaande meiden eetclub zoekt 1 a 2 nieuwe leden!

Anoek,
2024-04-14

Bekeken: 50

Aangemeld: 0

Gereageerd: 0

De eetclub bestaat al lange tijd. Onlangs is een lid verhuisd en heeft daarom de eetclub helaas verlaten. We zijn nu met zijn 5-en. We koken eens per ongeveer 6 weken. Nu kookt ieder alle gangen bij haar thuis, maar in het verleden zijn de gangen ook wel eens opgesplitst. Interesse en met plezier koken is een gemeenschappelijke deler van de leden. Verder gezelligheid en praten over vanalles wat ter tafel komt, werk privé, leuke zaken, maar ook de ups and downs, kortom het werkelijke leven mag er ook zijn. Wanneer de plannen wel eens anders gaan is uiteten meestal een back up plan. Ook kunnen we nog andere dingen met elkaar ondernemen naast de kookclub als er ideeën zijn. Voel jij de gezelligheid om in te schuiven? We horen je graag!

Oprechte interesse, openheid, verbondenheid, diepgang en lekker eten !

Anoek, Breda
2024-04-14

Bekeken: 1025

Aangemeld: 3

Gereageerd: 4

Afgelopen tijd eens wat meer van een afstandje gaan kijken naar hoe mijn leven nu is. Huisje, boompje, beestje, check! Maar waar wil ik mijn tijd aan besteden? Ga ik mee in alle verplichtingen en alles wat anderen van me willen en blijf ik een oppervlakkig leven leiden? Of maak ik eens echt tijd voor wat ik wil en wie ik ben en heb ik het lef om een andere weg in te slaan!? 

Dit is het begin! Wat ik zou willen is een clubje van ongeveer 4-6 meiden, leeftijd 35-45 jaar (omgeving )breda waar we gezellige avondjes lekker eten mee kunnen plannen en dezelfde gedachtes hebben die ik hier beschrijf! Eten zelf maken, uiteten of afwisselend is mij om het even, allebei super leuk! Daarbij een drankje en echte oprechte interesse in elkaar en gesprekken hebben met elkaar over je/ het leven. Leuke dingen, maar ook minder leuke dingen mogen er zijn. Gesprekken met diepgang en open en eerlijk naar elkaar kunnen zijn, dat is wat ik zoek. Natuurlijk moet er een klik zijn of geef het een kans om te groeien. Doe eens gek en reageer....ik vind het net zo spannend als jij!! Zo dat was open en eerlijk van me hè!

 

update 12 juni 2019:

ik ben inmiddels aangehaakt bij een 12 jaar bestaande eetclub in Breda ( waarvan er 2 leden vertrokken zijn) met 4 gezellige meiden in de leeftijd 32 -38 jaar! Jawel, ik ben nu het nieuwe jongste lid, maar stiekem dus ook het oudste lid! Ongeveer nog even jong van geest zullen we maar zeggen ;)

we zoeken er nog een lid bij, zodat er weer een zestal is! 

Voel jij aansluiting?! Gezellig!! We horen graag van je!

 

 

 

https://www.eetclub.nl