Hallo, ik ben Monique
lid sinds december 2018
your image

Woonplaats: Berkel-Enschot

Ik sta graag in de keuken maar wanneer het meer dan 6 personen worden dan raak ik lichtelijk in paniek. Daarom zou ik mijn vaardigheden willen opkrikken. Ik ben 46 jaar en woon met mijn gezin in Berkel Enschot.. Het zou leuk zijn om met mensen uit de omgeving die van koken en lekker eten houden een kookclub te beginnen waar we ongeveer 1 keer per maand of om de 2 maanden bij elkaar komen. We koken dan in een thema een 3 gangen menu. 1 x per jaar mag je 1 persoon meenemen om onze kookkunsten aan te tonen. Heb je zin om te starten, twijfel niet langer en Kom gezellig bij de club! Mail naar: mewpvanberke@hotmail.com Groeten Monique
Alles wat we moeten weten over jou?
Heb geen allergieën gelukkig en vind alles veel te lekker. Gezelligheid met een glas wijn en heerlijke gerechten daar ben ik voor te vinden.
Kookniveau
Ik wil nieuwe mensen ontmoeten en samen met de eetclub mijn kookkunsten aanscherpen.
Mijn dieet is...
Ik eet alles
Ik ben dol op koken met ingrediënten van...
Wereldkeuken
De Versmarkt
Ik haal inspiratie uit...
Kookboeken
Familierecepten
Websites en Blogs
Kooktijdschriften
Sociale Media
TV-programma’s
Mijn vrienden
Oproepen

De Lekkerbekken

Monique,
2019-02-10

Bekeken: 312

Aangemeld: 1

Gereageerd: 2

Hoi gezellige kookfanaten. Ik wil graag met mensen een kookclubje oprichten. Ik kook zelf graag maar kan niet zeggen dat het hoog staande gerechten zijn. Wel altijd erg lekker....dat dan weer wel. Maar door met anderen te experimenteren kunnen we het niveau opkrikken. Ik ben 46 jaar en met mijn gezin woon ik in het Brabantse dorp Berkel Enschot.

Lijkt het je leuk om ook 1 x per maand samen iets moois op tafel te toveren met een goed glas wijn en woon je in de buurt........neem dan contact met me op door te mailen naar : mewpvanberkel@hotmail.com

Tot gauw!  Groeten Monique

https://www.eetclub.nl

Kook-/eetclubje Tilburg (+/- 30-40 jaar)

Stephanie, Tilburg
2019-02-11

Bekeken: 293

Aangemeld: 8

Gereageerd: 0

Hoi allemaal,

met 4 andere meiden uit Tilburg hebben we een eetclubje waarbij we ongeveer 1 keer in de maand/1 keer in de 2 maanden bij elkaar komen om samen te eten..
Aan de hand van een vooraf bepaald thema maakt iedereen een gerechtje..

Doordat we meestal doordeweeks afspreken bereidt ieder het gerechtje thuis voor en is het samen vooral opwarmen/afronden en gezellig eten.. 

We willen het liefste altijd met 5-6 personen zijn en aangezien onze beschikbaarheid qua data soms nogal uiteen loopt willen we het groepje uitbreiden..

Lijkt het jou leuk om aan te sluiten en pas je ongeveer in onze leeftijdscategorie (30-40jr) dan hoor ik het graag.. 

groetjes Stephanie