Hallo, ik ben Roosmarijn
lid sinds December 2018
your image

Woonplaats: ROTTERDAM

Geslacht: vrouw

Leeftijd: 31

Hallo! Mijn naam is Roosmarijn, ik ben 26 jaar onlangs afgestudeerd als huidtherapeut en ook werkzaam als huidtherapeut. Ik woon nu al een poosje in Rotterdam, maar omdat ik niet veel hier \\\\\\\'doe\\\\\\\' (op feesten na dan) heb ik nog niet veel mensen ontmoet waarmee ik leuke dingen kan ondernemen zoals koken. Eerst had ik er echt een hekel aan, maar nu vind ik het oprecht leuk! Sinds juni eet ik vegetarisch en vegan lonkt mij ook wel, alhoewel ik dat zelf nog heel moeilijk vind. Graag zou ik in contact komen met mensen die liefst wel gezond en vegetarisch koken. Moet zeggen, ik heb wel echt een toetjesorgaan dus als je goed bent in toetjes bereiden wil ik ZÉKER met je koken. Hopelijk koken we samen binnenkort!
Alles wat we moeten weten over jou?
Ik ben dus sinds kort vegetarisch en zou het daarom fijn vinden om ook met vegetariërs/vegans te eten, of mensen die het geen probleem vinden om vegetarisch te koken. Ik ben iemand die sociaal, spontaan en makkelijk in de omgang is. Het lijkt me leuk om via deze weg mijn netwerk uit te breiden en zo meer mensen te leren kennen.
Kookniveau
Ik wil nieuwe mensen ontmoeten en samen met de eetclub mijn kookkunsten aanscherpen.
Mijn dieet is...
Vegetarisch/Veganistisch
Ik ben dol op koken met ingrediënten van...
Wereldkeuken
De Versmarkt
Bijzondere winkels
De nieuwste trend
Ik haal inspiratie uit...
Kookboeken
Familierecepten
Websites en Blogs
Sociale Media
Mijn vrienden
Mijn reizen
Oproepen

Vegetarisch eetclubje in Rotterdam gezocht

Roosmarijn, ROTTERDAM
2018-12-12

Bekeken: 616

Aangemeld: 1

Gereageerd: 0

Hola!

Mijn naam is Roosmarijn, ben 26 jaar oud en ik woon al een poosje in Rotterdam en ben onlangs afgestudeerd aan de Haagse Hogeschool, maar omdat ik niet in Rotterdam op school heb gezeten, heb ik niet veel nieuwe mensen leren kennen. Los gezien van dat ik redelijk vaak hier op stap ga (techno) en hier ook veel mensen van ken, is het in mijn doordeweekse leven nog best wel stil. Hierom zou ik graag een kookclub willen oprichten. 

Zo ben ik erachter gekomen dat ik koken eigenlijk heel leuk vind en er ook steeds beter in begin te worden. Sinds juli ben ik vegetarisch gaan eten en ik moet zeggen, dat de veganistische kant mij wel erg trekt maar ik vind dit zelf nog heel moeilijk.

Anyway, ik ben op zoek naar personen in de leeftijd van 24-32 jaar die samen willen koken en mij een nog betere kok (ahumba) willen maken. Ik leer graag en vind het leuk om samen te koken vooral samen te eten. Momenteel woon ik nog op kamers (met twee ventjes van 19...), ik woonde eerste met mijn beste vriendin samen maar die is helaas verhuisd voor haar studie naar het buitenland. Dus koken bij mij wordt wel een beetje lastig, mede ook omdat ik een heel krap keukentje heb en dus nog met twee huisgenoten te maken heb, máár waar een wil is, is een weg!

Ik hoor graag of er nog meer mensen zijn die zich wel kunnen vinden in mijn bericht, en wie weet staan we binnenkort gezellig samen te koken.

Groetjes Roos

https://www.eetclub.nl