Hallo, ik ben ThomasP
lid sinds December 2018
your image

Woonplaats: Amsterdam

Geslacht: man

Leeftijd: 35

Ik ben pas sinds kort in Amsterdam komen wonen. Het lijkt mij leuk om met een groep mensen gezellig te koken elke week/ elke 2 weken.
Alles wat we moeten weten over jou?
ik ga voor beiden de gezelligheid maar ook om lekker te koken!
Kookniveau
Ik wil nieuwe mensen ontmoeten en samen met de eetclub mijn kookkunsten aanscherpen.
Mijn dieet is...
Ik eet alles
Ik haal inspiratie uit...
Kookboeken
Familierecepten
Websites en Blogs
Mijn vrienden
Oproepen

Nieuwe mensen ontmoeten en borrelen/eten in Amsterdam

ThomasP, Amsterdam
2019-06-19

Bekeken: 682

Aangemeld: 10

Gereageerd: 5

Hallo allemaal,

Ik ben sinds kort in Amsterdam komen wonen en het lijkt mij gezellig om elke 2-3 weken af te spreken, nieuwe mensen te ontmoeten en lekker te eten en te borrelen. Ik zoek mensen van tussen 25-40. Vooral een gemengde groep is leuk, dus als er ook wat mannen zijn (die zie ik helaas weinig op deze website) super! 

Ik ben zelf werkzaam in verschillende ziekenhuizen, maar vind het super om ook andere mensen te ontmoeten.

Stuur maar een bericht bij interesse.

Groeten,

Thomas

https://www.eetclub.nl

Gezelligheid in Amsterdam

Martin, Amsterdam
2018-06-26

Bekeken: 1264

Aangemeld: 36

Gereageerd: 3

Omdat een aantal personen na hun inschrijving niet meer hebben gereageerd, hebben we nog een paar plaatsen vrij in onze eetclub! 

Hi,

Ik ben Martin, 25 jaar en woon/werk sinds een aantal maanden in het mooie Amsterdam. Nog niet zo lang geleden heb ik samen met een aantal anderen een eetclub opgericht. Onze focus ligt niet alleen op samen eten, maar vooral op gezelligheid, borrelen en nieuwe mensen leren kennen. Wij zijn op zoek naar nieuwe leden, die van gezelligheid houden en het leuk vinden dingen te ondernemen. Bijvoorbeeld: Uit eten gaan, ergens iets drinken etc. De bedoeling is om af en toe af te spreken (ook hebben we een groepsapp). We proberen in ieder geval elke maand eens af te spreken.

Lijkt het je leuk ook een keer mee te borrelen? Stuur mij dan even een berichtje met wat informatie over jezelf (en eventueel je telefoonnummer zodat we je kunnen toevoegen aan de groepsapp).

PS: Je krijgt geen notificatie wanneer je een berichtje terugkrijgt, hou de website dus goed in de gaten!!

 

Groet, Martin

 

 

 

 

Eet/gezelligheidsclubje in Amsterdam!

Sanne, Amsterdam
2019-01-23

Bekeken: 1217

Aangemeld: 15

Gereageerd: 4

Hoi allemaal,

Mijn naam is Sanne, 29 jaar en woon in Amsterdam. Om me heen zijn mensen aan het trouwen en kinderen aan het krijgen... haha ben ik nog niet aan toe dus het leek me een leuk idee om een eet/gezelligheidsclubje op te richten met like minded mensen ;)  

Het leukst lijkt het mij als het een goede mix wordt van samen gezellig eten, borrelen, drankje doen, spelletjes, stappen maar ook events en hotspots in Amsterdam bezoeken. Er is zoveel leuks te ontdekken :D

Kort wat over mezelf: 

Natuurlijk ben ik dol op eten en koken, vooral de wereldkeuken. Daarnaast ben ik momenteel druk op zoek naar een nieuwe baan, hou van reizen, creatief bezig zijn, sporten, andere culturen leren kennen en mijn horizon verbreden. 

Dus woon je in de omgeving van Amsterdam, rond de 30, nog niet klaar om te settlen en enthousiast om nieuwe mensen te leren kennen? Stuur me een berichtje en regel ik een leuke meetup in de stad.

Borrelen & samen eten in Amsterdam

Sy

Sylvia, Amsterdam
2019-04-24

Bekeken: 859

Aangemeld: 4

Gereageerd: 4

Hi!
Ik ben Sylvia, 34 jaar en woon met veel plezier in Amsterdam. Naast o.a. musea, films, spelletjes, reizen, houd ik ook van lekker eten en nieuwe plekken ontdekken in de stad. Het lijkt me leuk om nieuwe mensen te leren kennen door middel van een borrel/eetclub. Gezellig een avondje borrelen of ergens een hapje eten. We zoeken nog een paar mensen om aan te sluiten.
 
Ben jij tussen de 30-40 jaar oud, ook woonachtig in Amsterdam, niet-rokend en spreekt deze oproep je aan? Stuur me dan een berichtje met info over jezelf en je e-mailadres en/of 06-nummer. Wie weet proosten we binnenkort op een leuke kennismaking...
 
groetjes,
Sylvia
 
Ps. Je krijgt geen automatische melding als je een nieuw bericht hebt, dus laat je contactgegevens achter zodat we buiten deze website om contact kunnen leggen.