Hallo, ik ben Linda
lid sinds January 2019
your image

Woonplaats: Duiven

Geslacht: vrouw

Leeftijd: 30

Hoi! Ik ben Linda en heb me aangemeld bij de eetclub omdat het mij leuk lijkt onder het genot van een hapje en een drankje gezellige mensen te leren kennen! Ik woon in Duiven, hou van lekker eten en koken, borrelen, mountainbiken, fitnessen en wandelen! Het lijkt mij leuk om mensen in Duiven & omgeving te ontmoeten die in zijn voor een spontaan avondje/middagje eten of borrelen!
Alles wat we moeten weten over jou?
Geen allergie
Kookniveau
Ik ben hier om nieuwe mensen te leren kennen en vind het leuk om te koken of samen met de eetclub uit te gaan.
Mijn dieet is...
Ik eet alles
Ik ben dol op koken met ingrediënten van...
De Versmarkt
Ik haal inspiratie uit...
Websites en Blogs
Sociale Media
Kooktijdschriften
Mijn vrienden
Oproepen

De bourgondiers Duiven

Linda, Duiven
2021-05-03

Bekeken: 308

Aangemeld: 0

Gereageerd: 0

Hoi Allemaal! Vanaf Juli woon ik in Duiven en lijkt het mij leuk om andere Duivenaren te ontmoeten! Ik hou van lekker eten, koken en borrelen, het liefst onder het genot van een goeie borrelplank. Verder vind ik het ook heerlijk om te mountainbiken, fitnessen en vooral gewoon buiten te zijn. Het lijkt mij leuk mensen in Duiven of omliggende dorpen te leren kennen om spontaan eens een drankje te doen of te koken. Mocht je dat ook leuk vinden, stuur dan een berichtje! :)

De Bourgondiers!

Linda, Nijmegen
2021-05-03

Bekeken: 1193

Aangemeld: 10

Gereageerd: 4

Hoi! 

Het lijkt mij leuk om een clubje te starten om samen te koken, borrelen, restaurants te proberen etc.. al met al een bourgondische club! Gewoon een gezellige club waarin het leuk is om eens door anderen omringd te zijn dan normaal. Als je dit ook leuk lijkt, stuur me dan een berichtje! 

Tot snel! 

https://www.eetclub.nl