Hallo, ik ben Iris
lid sinds January 2019
your image

Woonplaats: Doorn

Geslacht: vrouw

Leeftijd: 25

Hallo! Ik ben van plan om binnenkort naar Amsterdam te verhuizen en het lijkt me leuk om hier meer mensen te leren kennen. Ik ben 24 jaar, werk in de media en houd van reizen, video en fotografie. Daarnaast filosofeer ik bij een borrel graag over het leven en alles wat daarbij komt kijken. Oja, en voordat ik het vergeet: ik ben gek op koken! En eten!
Alles wat we moeten weten over jou?
Ik lust bijna alles! En ik sta ook open voor vega en vegan:)
Kookniveau
Ik wil nieuwe mensen ontmoeten en samen met de eetclub mijn kookkunsten aanscherpen.
Mijn dieet is...
Ik eet alles
Ik haal inspiratie uit...
Kookboeken
Familierecepten
Websites en Blogs
Kooktijdschriften
Mijn vrienden
Mijn reizen
Oproepen

Koken en borrelen in Amsterdam

Iris, Amsterdam
2019-01-03

Bekeken: 390

Aangemeld: 7

Gereageerd: 2

Ola! 
Ik ben Iris, 24 jaar en het lijkt mij leuk om nieuwe mensen te leren kennen en de stad verder te ontdekken. Ik ben van plan om eind winter / voorjaar weer naar de prachtige stad Amsterdam te verhuizen. Ik ben niet helemaal nieuw in de stad (ik heb er bijna 2 jaar gewoond), maar ik ken nog niet zoveel mensen hier, dus het lijkt me leuk om daar verandering in te brengen. Momenteel ben ik er wel dagelijks te vinden ivm werk.

Uiteraard houd ik van koken en eten! En verder word ik blij van film, fotografie, reizen, muziek, boeken lezen... en van het bruisende leven in de stad. Ik ben open-minded, sociaal en nieuwsgierig en houd van een borrel op zn tijd;). Jij ook? 

Cheers!https://www.eetclub.nl

Samen eten? :)

Ynke, Amsterdam
2019-01-21

Bekeken: 406

Aangemeld: 9

Gereageerd: 3

Hoi! Ik ben sinds november in Amsterdam komen wonen en ben op zoek naar nieuwe mensen.... :-) Het lijkt me leuk om eens per week of eens per maand samen te eten en gezellig te kletsen met een leuk groepje. Of uiteraard de vrijdagmiddag borrel voort te zetten met een lekker wijntje/biertje. Ik ben vorig jaar 9 maanden op reis geweest, dus zit vol met verhalen haha. Verder hou ik van koken, sporten en gaat een gezellige borrel er ook wel in.