Hallo, ik ben Rein
lid sinds January 2019
your image

Woonplaats: Nijmegen

Geslacht: man

Leeftijd: 26

Hi, hier Rein! Ik ben 22 jaar, geboren en getogen in Limburg en tijdens mijn studie Human Resource Management aan de HAN verhuisd naar Nijmegen. Inmiddels ben ik afgestudeerd en werkzaam op de HR-afdeling van een GGZ-instelling. Koken en eten zijn passies van me, zeker in het gezelschap van anderen. Gecombineerd met een spelletje, een avondje stappen of gewoon met leuke gesprekken op de bank is het mijn ideale invulling van de avond. Spreekt jou dit ook aan? Let me know!
Alles wat we moeten weten over jou?
Ik lust vrijwel alles en vind het geen probleem om me aan te passen.
Kookniveau
Ik ben hier om nieuwe mensen te leren kennen en vind het leuk om te koken of samen met de eetclub uit te gaan.
Mijn dieet is...
Ik eet alles
Ik ben dol op koken met ingrediënten van...
Wereldkeuken
De Versmarkt
Bijzondere winkels
Ik haal inspiratie uit...
Kookboeken
Websites en Blogs
TV-programma’s
Kooktijdschriften
Oproepen

Foodies in Nijmegen gezocht (m/v 20-30 jaar)

Rein, Nijmegen
2019-05-31

Bekeken: 714

Aangemeld: 7

Gereageerd: 3

Hi toekomstige eetclubgenoot!?

Mijn naam is Rein, 21 jaar en ik woon sinds kort in Nijmegen. Oorspronkelijk kom ik uit Limburg, maar Nijmegen heb ik altijd een fijne en gezellige stad gevonden, waardoor ik de keuze heb gemaakt om hier te gaan wonen. Op dit moment ben ik bezig met de afronding van mijn bachelor Human Resources aan de HAN. Ik schrijf mijn scriptie voor een GGZ-instelling in Brabant.

Door mijn studie ken ik redelijk wat mensen in Nijmegen, maar het lijkt mij leuk om een nieuwe groep mensen in mijn omgeving te hebben met een gedeelde passie: koken en eten! Lekker samen koken, borrelen, een keer een terrasje pakken, uiteten of een keer naar een foodfestival gaan. En tot slot lekker natafelen, met goede gesprekken en een spelletje erbij ofzo! Nu ik dit typ vind ik het al tof!

Ik zie de eetclub voor mij als een groep mensen die het allemaal leuk vinden om te koken, die er voor open staan om nieuwe gerechten en producten te proberen, maar dat hoeven echt geen culinaire hoogstandjes te zijn. Een groepje dat eens in de drie-vier weken afspreekt, net hoe het uitkomt.

Lijkt jou dit ook leuk, laat het dan weten! Ik kijk er naar uit!

https://www.eetclub.nl